HSBC Bank Kartsız Para Yatırma ve Çekme

HSBC Bank Kartsız Para Yatırma ve Çekme

ABONE OL
11 Mayıs 2023, 00:42:00

HSBC Bank, müşterilerine hızlı ve güvenilir bir para yatırma ve çekme işlemi sunuyor. Kartsız para yatırma ve çekme seçeneği sayesinde, kartınızı yanınızda taşıma zorunluluğu olmadan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. HSBC Bank kullanıcıları, ATM’lerde veya banka şubelerinde kolaylıkla işlem yapabilir ve anında para transferi gerçekleştirebilirler. Güvenliği ön planda tutan HSBC Bank, kartsız para yatırma ve çekme işlemlerinde de müşterilerinin güvenliği için gerekli önlemleri almaktadır. Hesaplarınızı dilediğiniz zaman ve mekanda yönetmek için HSBC Bank’ı tercih edebilirsiniz.

HSBC Bank, diğer bankalara kıyasla daha az şube ve ATM sayısına sahip bir bankadır. Ancak, HSBC Bank’ın QNB Finansbank ile yaptığı anlaşma sayesinde, HSBC Bank müşterileri QNB Finansbank ATM’lerini de kullanabilmektedir. HSBC Bank müşterileri, kartsız para yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştirebilir mi? Merak ettiğiniz detaylar yazımızda!

HSBC Bank Kartsız Para Yatırma

HSBC Bank ATM’lerine giderek kartsız olarak para yatırabilirsiniz. Ancak, HSBC Bank müşterileri, kendi hesaplarına veya telefonlarına kısa mesaj ile gönderilen şifre ile kartsız olarak para yatırmaları durumunda herhangi bir ücret ödemezler. Diğer yatırımlarda ise ücret alınır.

  • Bir HSBC Bank ya da QNB Finansbank ATM’sine gidin ve kartsız işlem menüsüne giriş yapın.
  • “Para Yatırma” seçeneğini seçerek işleme devam edin.
  • Sonrasında T.C. kimlik numaranızı ve telefon numaranızı girin.
  • Hesap numarası, müşteri numarası, IBAN veya banka kartı numarası ile hangi para yatırma seçeneğini kullanacağınızı seçin.
  • Gerekli bilgileri girin.
  • Yatırmak istediğiniz tutarı ATM’nin para haznesine yerleştirin ve devam edin.
  • Tutar doğru ise onaylayın ve kartsız para yatırma işleminizi tamamlayın.

HSBC Bank Kartsız Para Çekme

HSBC Bank’ın resmi web sitesinde veya resmi finansal haberleri iletilen herhangi bir kuruluş sitesinde, HSBC Bank’ın kartsız olarak ATM’den para çekme işlemine olanak sağladığına dair bir bilgi yoktur. HSBC Bank’ın “Direkt Bankacılık” tanımı altında ATM Bankacılığı içinde sadece kartsız para yatırma işlemleri listelenmiştir. Bu nedenle, şu anda HSBC Bank müşterilerine veya müşteri olmayanlara kartsız para çekme imkanı sağlanamamaktadır.

The post HSBC Bank Kartsız Para Yatırma ve Çekme appeared first on Technodoc.com.tr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler