Akbank Eft Ücreti

Akbank Eft Ücreti

ABONE OL
11 Mayıs 2023, 03:38:21

Akbank EFT ücreti, Akbank müşterilerinin hesapları arasında elektronik para transferleri yapabilmelerine olanak sağlayan bir hizmettir. Akbank müşterileri, online bankacılık, mobil bankacılık veya ATM üzerinden EFT işlemlerini gerçekleştirebilirler. EFT ücreti, gönderilen tutarın miktarına göre değişiklik gösterir ve oldukça rekabetçi fiyatlar sunar. Akbank EFT ücreti hakkında daha fazla bilgi edinmek için Akbank’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Akbank EFT İşlemi Nedir?

Akbank, elektronik fon transferi anlamına gelen EFT yöntemini kullanarak müşterilerine para transferi imkanı sunmaktadır. EFT, sanal ortam üzerindeki rakamların yer değiştirmesi ile gerçekleşen bir para transferi yöntemidir. Ancak, her bankanın farklı fiyat politikası bulunmaktadır ve Akbank müşterileri için bu ücretler de farklılık göstermektedir. Bu yazımızda sizlere Akbank EFT ücretleri, EFT kanalları, EFT saatleri ve diğer önemli detayları ele alacağız.

Akbank EFT Ücretleri Nasıl Belirlenir?

Akbank müşterilerinin EFT işlem ücretleri, kurumunuzla imzalanan protokoller ile müşteri ilişkinize bağlı olarak değişebilir. Ayrıca, kurumsal müşteriler için EFT ve havale ücreti alınmayan hesap tipleri de mevcuttur. Akbank ayrıca maaş müşterileri için de ücretsiz EFT imkanı sunmaktadır. Ancak, her yıl güncellenen “Ürün ve Hizmet Ücretleri” cetvelinde EFT ücretlerinin ne kadar olduğu ilan edilmektedir.

Akbank EFT Nerelerden Yapılır?

Akbank müşterileri, EFT işlemi için birçok kanal kullanabilirler. Ancak, her kanalın farklı ücretlendirmesi bulunmaktadır. EFT işlemi yapabileceğiniz kanallar şunlardır:

  • Şubeden
  • ATM’den
  • Mobil Bankacılık üzerinden
  • İnternet Bankacılığı üzerinden
  • Çağrı Merkezi’nden

Akbank EFT Saatleri

Akbank EFT işlemi için iki farklı saat dilimi bulunmaktadır. Saat 16.00’a kadar yapılan transfer işlemleri “EFT” olarak, 16.00-17.15 saatleri arasında yapılan işlemler ise “Geç EFT” olarak tanımlanmaktadır. Her ne kadar farklı ücret tarifeleri olsa da, Akbank’in EFT saatleri 08:30-17:15 arasındadır.

Akbank Genel EFT Ücretleri

EFT işlemi yaparken kullanacağınız kanala göre, Akbank farklı EFT ücretlendirmeleri uygulamaktadır.

EFT Kanalı Asgari Ücret Azami Ücret Yüzdelik Oran Detay
Şube Hesaptan 75 TL 750 TL 0,60%  
Şube Nakit 75 TL 750 TL 0,60%  
Akbank Direkt (Mobil, internet ve Akbank Asistan) 6,75 TL 20TL   100 bin TL üzerindeki işlemlerde 20 TL alınır
Çağrı Merkezi 60 TL 60 TL    
ATM 18 TL 18 TL    
Geç EFT Şube 105 780 0,60%  
Geç EFT Akbank Direkt 9,5 TL 20 TL   100 bin TL üzerindeki işlemlerde 20 TL alınır
Geç EFT ATM 20 TL 20 TL    
Şubeden Düzenli EFT 6,5 TL 6,5 TL    
Kredi Kartından EFT 10 TL 3,99%    
ATM İleri Vadeli EFT 18 TL 18 TL    

Akbank EFT işlemi yaparken kanal seçiminize ve işlem saatlerine dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu şekilde doğru kanaldan EFT yaparak, işlem ücretlerinden tasarruf edebilirsiniz.

Kaynak: technodoc.com.tr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler