Eğlence ve Akıllı Ev Kontrolü İçin Mükemmel Çözüm

Eğlence ve Akıllı Ev Kontrolü İçin Mükemmel Çözüm

ABONE OL
11 Mayıs 2023, 04:44:45

Google, Pixel Tablet’i nihayet yurt dışında piyasaya sürdü. 11 inçlik ekrana ve Google’ın Tensor G2 çipine sahip olan 499 dolarlık tablet, Nest Hub Max gibi bir ekrana dönüşen hoparlör dock ile birlikte geliyor. Google, tablet aksesuarları yerine, cihazı eğlence ve ev kontrolü için ideal bir seçenek olarak lanse ediyor.

Pixel Tablet, hoparlör dock’a bağlandığında, yazılım Hub Modu’nda çalışarak tüm akıllı ev cihazlarının kontrollerine kolayca erişmenizi sağlıyor. Ayrıca dijital bir fotoğraf çerçevesi olarak kullanılabilir ve hoparlör üzerinden müzik ve video oynatabilir.

Teknik özellikler açısından, Pixel Tablet 11 inçlik, 16:10 en boy oranına ve 2.560 x 1.600 çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip. Tensor G2 çipinin yanı sıra, Pixel Tablet 8GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip (isteğe bağlı olarak 256GB’a kadar yükseltilebilir). Google, 128GB depolama alanı ile başlamayı tercih ederek, Apple’ın çoğu iPad modelinde sunduğu 64GB’a göre daha cömert bir seçenek sunuyor.

Video görüşmeleri için ön tarafta bir kamera bulunan Pixel Tablet, hoparlör dock’un yanı sıra yerleşik metal halkalı bir standa sahip temel bir kılıf da sunuyor. Google tabletinizi farklı açılarda kullanabilmeniz için kılıfı çıkarmadan docka bağlayabilmenize imkan tanıyor. Tablet, Android’in iyi uygulamalara sahip olmadığı sorununu optimize edilmiş “50’den fazla Google uygulaması” ile çözüyor ve bu uygulamaları çoklu görev için bölünmüş ekranda çalıştırabiliyor.

Pixel Tablet çarşamba gününden itibaren yurt dışında ön siparişe açılacak ve 499 dolardan başlayan fiyatlarla haziran ayında gönderilmeye başlanacak. Cihaz, siyah ekran çerçeveli gri bir “Hazel”, beyaz çerçeveli beyaz bir “Porcelain” ve beyaz çerçeveli pembe bir “Rose” olmak üzere üç renkte mevcut.

Google, Pixel Tablet’i evinizin merkezi olarak konumlandırdığı için video görüşmeleri, akıllı ev cihazlarının kontrolü ve diğer eğlence aktiviteleri için mükemmel bir seçenek sunuyor. Kendisini iPad serisine karşı rekabet içerisinde olan Pixel Tablet, teknik özellikleri ve sunduğu aksesuarlarla unutulmaz bir deneyim sunacak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler