Realme Buds Air 5 Pro cihazı çıkışını gerçekleştirdi

Realme Buds Air 5 Pro cihazı çıkışını gerçekleştirdi

ABONE OL
11 Mayıs 2023, 12:40:00

Realme Buds Air 5 Pro: Yeni Ses Aksesuarı

Realme, yeni ses aksesuarı Buds Air 5 Pro’yu duyurdu. Bu cihaz, Çin’de düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı. Buds Air 5 Pro, 4000Hz ultra geniş bant gürültü azaltmayı destekleyen ve AI derin arama gürültü azaltma özelliklerini etkinleştiren altı dahili mikrofonla donatılmış.

Cihaz, 11 mm dinamik ses sürücüleri ve 6 mm ikincil sürücüler sunmaktadır. Bu özellikleri sayesinde sürükleyici bir ses deneyimi sağlar. Ayrıca, LDAC codec bileşenleri ve uzamsal ses efektleri desteği de sunmaktadır.

Buds Air 5 Pro’nun pil ömrü açısından ana kasada 460 mAh pil bulunurken; her kulaklıkta 60 mAh pil yer almaktadır. Tam olarak şarj edildiği takdirde, cihaz 40 saate kadar kullanım sağlıyor. Kulaklık başlıkları ayrıca su geçirmezlik derecesi olan IPX5’e sahip olup, böylece su ve tere karşı dayanıklılık göstermektedir.

Realme Buds Air 5 Pro, birden fazla özellik sunmasına rağmen, oldukça uygun bir fiyatla sunuluyor. Cihazın tanıtımı, Realme 11 serisi ile aynı etkinlikte gerçekleştirildi.

Siz de, Realme Buds Air 5 Pro’yu keşfedin ve sürükleyici bir ses deneyimi yaşayın!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler