Denizbank EFT Ücreti

Denizbank EFT Ücreti

ABONE OL
12 Mayıs 2023, 03:16:12

Denizbank EFT ücreti, Denizbank müşterileri arasında para transferlerinin ücretlendirilmesinde kullanılan bir hizmettir. Denizbank müşterileri, bu hizmet sayesinde güvenli ve hızlı bir şekilde para transferi yapabilirler. Denizbank EFT ücreti, diğer bankalara oranla oldukça makul ve müşteri dostudur. Bu hizmetten faydalanmak isteyenler, Denizbank internet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden kolayca EFT işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Neden Denizbank EFT Ücretleri Hakkında Bilgi Sahibi Olmalısınız?

Denizbank, müşterilerine bankacılık hizmetleri sağlamak için bir bedel belirlemiştir. Bu bedeller arasında EFT işlemi de yer almaktadır. EFT yaparken ödeyeceğiniz ücrete dikkat etmek, mali açıdan doğru kararlar vermenize yardımcı olacaktır.

Denizbank’ta EFT Limitleri

Denizbank, günlük EFT limitlerini düzenli olarak müşterileriyle paylaşmaktadır. EFT işlemleri, günlük belirlenen limitler dahilinde gerçekleştirilebilir. Denizbank’ın EFT limiti ise genel olarak 50.000 TL olarak belirlenmiştir. Bununla birlikte, finansal ilişkilerinize göre limit artırımı da mümkündür.

Hangi Kanallardan EFT Yapabilirim?

Denizbank, müşterilerine çeşitli bankacılık kanalları üzerinden EFT yapma imkanı sağlamaktadır. Denizbank şubeleri, ATM’leri, mobil bankacılık uygulaması, internet bankacılığı, kiosklar ve iletişim merkezi, Denizbank müşterilerinin EFT işlemlerini gerçekleştirebilecekleri kanallardan bazılarıdır.

Denizbank EFT Ücretleri Nelerdir?

Denizbank, her bir bankacılık kanalı için ayrı bir EFT ücreti belirlemiştir. Aynı zamanda, 16:00’ya kadar alınan EFT ücretiyle, 16:00-17:00 saatleri arasında yapılan “Geç EFT” işleminin ücreti farklılık göstermektedir. Denizbank müşterileri, “Ürün ve Hizmet Ücretleri” cetvelinden alacakları bilgi doğrultusunda, EFT işlemi yapacakları kanala göre ödeyecekleri ücreti önceden öğrenebilirler.

Bankacılık Kanalı Asgari Ücret Azami Ücret Yüzdelik Oran (%) Detay
Şubeden Hesaptan EFT 70,00 TL 700,00 TL 0,50% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Hariç)
Şubeden Hesaptan Geç EFT 90,00 TL 720 TL 0,50% İşlem başına tahsil edilir. Saat 16’tan sonraki işlemler için. (BSMV Hariç)
Şubeden Kasadan EFT 70,00 TL 700,00 TL 0,50% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Hariç)
İsme Gelen EFT 70,00 TL 700,00 TL 0,50% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Hariç)
Hesaptan Düzenli EFT   6,00 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
Hesaptan Yurtiçi Bankalara Giden Altın EFT 150 TL   0,5% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Hariç)
Hesaba Yurtiçi Bankalardan Gelen Altın EFT     0,1% İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Hariç)
İnternet Şubesinden EFT   6,00 TL   İşlem başına tahsil edilir. (BSMV Dahil)
İnternet Şubesinden Geç EFT   8

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler