Nissan Sıfır Faizli Otomobil Kampanyası

Nissan Sıfır Faizli Otomobil Kampanyası

ABONE OL
13 Mayıs 2023, 08:12:43

Nissan, sıfır faizli otomobil kampanyasıyla araç sahibi olmak isteyenler için harika bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında Nissan’ın en sevilen otomobil modelleri sıfır faizle satın alınabiliyor. Bu sayede araç sahibi olmak isteyenler, ödemelerini daha avantajlı bir şekilde yaparak hayallerindeki arabaya daha kolay bir şekilde sahip olabilirler. Sıfır faizli otomobil kampanyasından yararlanarak Nissan’ın kaliteli, yüksek performanslı ve dayanıklı modellerinden birini edinebilirsiniz. Ayrıca kampanya kapsamında sunulan diğer avantajlar hakkında bilgi almak için Nissan bayilerine uğrayabilirsiniz. Hemen bir Nissan otomobili satın alarak konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Nissan Sıfır Faizli Otomobil Kampanyası ile Kazanın

Nissan, birbirinden kaliteli ve farklı modelleri için cazip bir kampanya sunuyor. %0 faizli ve 15 aya varan geri ödeme vadesiyle bu kampanya ile aracınızı kolayca satın alabilirsiniz. Ekim 2018’de başlayan kampanya, şimdilik firma tarafından yapılacak bir sonraki açıklamaya kadar devam edecektir.

Kampanya Detayları

Nissan Qashqai, X-Trail, Juke ve Navara gibi birbirinden farklı araç modelleri bu kampanya kapsamında %0 faizli ve 15 aya varan geri ödeme vadesiyle satışa sunuluyor. Firmanın en çok ilgi gören modellerinden biri olan Nissan Qashqai, 134.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Qashqai için firma, 50.000 TL tutarında finansmanı, %0 faiz ile 14 ay vade ile vermektedir. Aynı şekilde X-Trail için de kampanya dahilinde %0 faiz oranıyla finansman imkanı bulunmaktadır. 70.000 TL için 14 aylık geri ödeme süresi söz konusudur. Nissan Juke ise kampanya kapsamında, 106.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Juke için, 40.000 TL’ye 14 ay %0 faizli kredi imkanı da kampanya süresince sunulmaktadır. Nissan Navara ise firmanın ülkemizde çok tutulan Pick-Up aracıdır. Kampanya kapsamında Navara almaya karar vermeniz durumunda, 50.000 TL için 15 ay %0 faiz avantajının yanı sıra, 125.900 TL’den başlayan fiyatlar söz konusu.

Farklı Fiyat Seçenekleri

Nissan, bu kampanyanın yanı sıra, bütün modelleri için büyük fiyat indirimleri yapmış durumda. Güncel fiyat listesine ulaşmak için Nissan’ın resmi internet sitesi üzerindeki fiyat listesi sayfasına göz atabilirsiniz.

Kampanya Bilgi ve İletişim

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için Nissan’ın resmi internet sitesindeki “Sizi Arayalım” bölümünden formu doldurmanız yeterlidir. Firma sizinle iletişime geçecektir. Ayrıca, hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında arayabileceğiniz (0216) 651 84 20 numaralı telefonu da kullanabilirsiniz.

Yazar: technodoc.com.tr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler