Twitter’ın Yeni CEO’su Linda Yaccarino: Büyük Dönüşüm

Twitter’ın Yeni CEO’su Linda Yaccarino: Büyük Dönüşüm

ABONE OL
13 Mayıs 2023, 11:26:51

Dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’ın yeni CEO’su belli oldu. Elon Musk tweet’iyle duyurduğu yeni CEO Linda Yaccarino’yu “Twitter’ı her şeyin uygulaması haline getirmek” için iş operasyonlarına odaklanması için seçtiğini belirtti. Peki, Linda Yaccarino kimdir ve Yaccarino’nun atanmasının Ardından Twitter’da neler değişecek?

Yaccarino, 2011 yılından bu yana NBCUniversal’da görev yaparak global reklam ve ortaklıklar başkanı olarak çalışıyordu. Şirket, tanınmış isimler arasında yer almaktaydı ve Apple, Snapchat ve YouTube gibi şirketlerle “geleneksel olmayan ortaklıklar” kurulması konusunda yardımcı oldu.

Musk, Twitter’ın WeChat’e benzer bir “her şeyin uygulaması” olma hedefine ulaşmasını hedeflerken, Yaccarino‘nun göreve gelmesiyle birlikte işletme operasyonlarına odaklanarak ürün tasarımları ve yeni teknoloji üzerinde çalışacağını belirtti. Böylece, Twitter’ın Blue aboneliği yoluyla para kazanma çabalarından sonuç elde edilmekte zorlanıyor ve reklamverenler tarafından terk edilen platformun hasar gören ilişkileri düzeltilebilecek.

Musk’ın Twitter’a gelmesiyle birlikte platformun yenilenmiş 8 dolarlık aylık Blue aboneliği başlatması ve geliştiricilere API’si üzerinden para talep etme kararı alması da bu nedenlerden biridir.

Yaccarino’nun atanmasının ardından, Twitter’da önemli değişiklikler ve geliştirmeler bekleniyor. Musk, platformun adını “X Corp” olarak değiştirmeyi ve birçok farklı hizmeti tek bir merkezde toplamayı hedefliyor. Sonuç olarak, Twitter kullanıcıları açısından birçok avantaj sağlanacak ve platformun popülaritesi artacak.

Sonuç olarak, Twitter’ın yeni CEO’su Linda Yaccarino, işletme operasyonlarına odaklanarak ürün tasarımları ve yeni teknoloji üzerinde çalışacak. Bu hamlesiyle platform borç yığınından kurtulmayı ve Blue aboneliği yoluyla para kazanmayı hedefliyor. Ayrıca, platform adını da “X Corp” olarak değiştirecek ve birçok farklı hizmeti tek bir merkezde toplama hedefinde. Yeni geliştirmeler ve değişikliklerle birlikte Twitter kullanıcıları memnuniyetini arttırabilir ve platformun popülaritesi artabilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler