VakıfBank Kurban Bayramı Kredisi 2018

VakıfBank Kurban Bayramı Kredisi 2018

ABONE OL
13 Mayıs 2023, 15:29:09

VakıfBank, 2018 Kurban Bayramı için özel bir kredi kampanyası sunuyor. Bu kredi ile, ihtiyacınız olan kurbanlığı ve diğer bayram harcamalarını karşılayabilirsiniz. VakıfBank Kurban Bayramı Kredisi, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile müşterilerine avantaj sağlamaktadır. Hızlı bir şekilde başvuru yapabilir ve kredi limitlerine göre belirlenen ödeme planlarına göre ödeme yapabilirsiniz. Kurban Bayramı’nı rahat ve keyifli bir şekilde geçirmek isteyenler için VakıfBank’ın bu özel kampanyası kaçırılmaması gereken bir fırsattır.

Vakıfbank Kurban Bayramı Kredisi: Tüm İhtiyaçlarınız İçin Uygun Faizlerle

Vakıfbank, 2018 yılı Kurban Bayramı Kredisi ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanız için size uygun vadeler, esnek ödeme seçenekleri ve düşük faiz oranları sunuyor. Kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için tasarlanan Vakıfbank Bayram Kredisi, tüm Vakıfbank şubelerinde sizleri bekliyor.

Kredinin Özellikleri Tablosu

Kredi Limitleri Vade Aralığı Aylık Faiz Oranı Kredi Tahsis Ücreti
3.000-90.000 TL 03-48 Ay %1.93 % 0.5+BSMV

Faiz Maliyet Tablosu (Eşit Taksitli)

BAYRAM KREDİSİ Alınacak Ücretler (TL)* Maliyet Oranları (%)**
Kredi Tutarı Vade (Ay) Aylık Faiz Oranı*** Taksit Tutarı Kredi Tahsis Ücreti* Efektif Yıllık Faiz Oranı**
50.000 TL 48 Ay % 1.93**** 1.736,67 TL 250,00 TL % 32.0331

Nasıl Başvurabilirim?

Kurumun resmi web sitesi üzerinden ya da SMS yoluyla kredi için başvuruda bulunabilirsiniz. Sistem, kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapabilmeniz için tasarlanmıştır.

SMS ile Kredi Başvurusu Yapmak İçin;

Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms gönderebilirsiniz. Örnek: KREDI 11111111111 2000

Şartlar ve Detaylı Bilgi İçin:

Detaylı bilgi almak ve kredi şartlarını öğrenmek için https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2597&Exc=4175 adresini ziyaret edebilirsiniz.

technodoc.com.tr olarak Vakıfbank Kurban Bayramı Kredisi ile ilgili detayları sizlere aktarmaktan mutluluk duyuyoruz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler