QNB Finansbank ATM İşlem Limitleri ve Saatleri Nelerdir?

QNB Finansbank ATM İşlem Limitleri ve Saatleri Nelerdir?

ABONE OL
14 Mayıs 2023, 02:00:39

QNB Finansbank ATM işlem limitleri ve saatleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. QNB Finansbank ATM’leri haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir. İşlem limitleri de müşterilerin ihtiyaçlarına göre değişmektedir. QNB Finansbank ATM’lerinden para çekme limitleri, güvenlik nedeniyle günlük 5.000 TL’ye kadar olabilmektedir. Ayrıca farklı işlemler için de limitler belirlenmiştir. Örneğin, QNB Finansbank ATM’lerinden para yatırma limiti 40.000 TL’ye kadar çıkmaktadır. Başka banka ATM’lerinden para çekme işlemleri için de limitler bulunmaktadır ve bu limitler de bankalar arası anlaşmalara göre belirlenmektedir. QNB Finansbank ATM’lerinden tüm işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank ATM İşlem Limitleri ve Saatleri

QNB Finansbank ATM’lerinden birçok bankacılık işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Para çekme, para yatırma, EFT gibi işlemleri, hem bankamatik kartlı hem de kartsız gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, talimatlı havale ve hesaba havale işlemleri de ATM’lerden yapılabilmektedir.

Para Çekme Limitleri

  • Günün her saatinde çekebileceğiniz minimum para miktarı 10 TL, maksimum para miktarı ise 1.500 TL’dir.
  • Müşteri tiplerine göre farklı para çekme limitleri söz konusu olabilir.
  • Limitinizin üstünde para çekmek isterseniz, banka size işlem ücreti talep edecektir.
  • Limitinizin üstünde çekebileceğiniz tutar maksimum limitiniz kadar olabilir. Örneğin, 1.500 TL limiti olan biri, bir günde en fazla 3.000 TL para çekebilir.

Para Yatırma Limitleri

  • Kartlı para yatırma işlemini günün her saatinde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Günlük kartlı para yatırma limiti, en az 5 TL ve en fazla 19.000 TL’dir.
  • Kartsız para yatırma işlemi de günün her saatinde gerçekleştirilebilir.
  • Günlük kartsız para yatırma limiti, en az 5 TL ve en fazla 19.900 TL’dir.
  • USD ve EURO’yu kartsız menüden yatırabilirsiniz.

EFT İşlemleri

  • Kartlı EFT işlemi sadece iş günlerinde 9:00-17:15 saatleri arasında gerçekleştirilebilir.
  • Minimum kartlı EFT limiti 1 TL, maksimum kartlı EFT limiti ise 10.000 TL’dir.
  • Kartsız EFT işlemi de iş günleri 9:00-17:15 saatleri arasında gerçekleştirilebilir.
  • Kartsız EFT işleminin minimum limiti 10 TL, maksimum limiti ise 19.900 TL’dir.

Talimatlı ve Hesaba Havale İşlemleri

Talimatlı ve hesaba havale işlemleri günün her saatinde gerçekleştirilebilir. Havale limiti minimum 1 TL, maksimum 10.000 TL’dir.

QNB Finansbank ATM’lerinin bazıları döviz çekmenize olanak vermektedir. Bu ATM’lerden kartınız ile döviz çekebilirsiniz. Ancak, döviz çekme limitinizin üstünde bir miktar çekebilmeniz mümkün değildir.

QNB Finansbank ATM’lerinde günlük para çekme üst limiti 1.500 TL’dir. Ancak, müşteri tiplerine göre farklı limitler de uygulanabilir.

Gördüğünüz gibi QNB Finansbank ATM’leri sayısız işlem için idealdir. Limitlere dikkat etmeniz ve herhangi bir sorun yaşamamanız için diğer detayları technodoc.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler