Vakıfbank Bankamatik Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

Vakıfbank Bankamatik Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

ABONE OL
14 Mayıs 2023, 16:36:33

Vakıfbank banka hesabı sahipleri için bankamatik kartı şifresi almak oldukça basit bir işlemdir. Vakıfbank şubelerinden veya internet bankacılığı üzerinden kolayca şifre talebinde bulunabilirsiniz. Bu sayede bankamatik kartınızla işlem yaparken kartınızın güvenliğini sağlamış olursunuz. Vakıfbank bankamatik kartı şifrenizi nasıl alacağınızı öğrenmek için yazımızı okumaya devam edin.

Vakıfbank Bankamatik Kartı Şifresi Alma Yöntemi

Vakıfbank bankamatik kartınızın şifresini almak, en kolay şekilde SMS ile yapılabilir. Bunun yanı sıra, Vakıfbank ATM ve şubeleri üzerinden de işlem gerçekleştirilebilir.

SMS ile Şifre Alma Yöntemi

  • Vakıfbank’ta kayıtlı cep telefonunuzun mesaj uygulamasını açınız.
  • Mesaj olarak, SIFRE boşluk ve 16 haneli bankamatik kartı numarasını yazınız.
  • Mesajı, 5724’e gönderiniz.

Örnek SMS:

SIFRE 1234561234561234

Gönderdiğiniz SMS’i takiben, Vakıfbank size yeni şifrenizin bulunduğu bir mesaj gönderecektir. Ancak, güvenliğiniz için ilk fırsatta bir Vakıfbank ATM kullanarak şifrenizi değiştirmeniz önerilir.

*** Gönderilen SMS’in bedeli, 1 SMS ücretidir. 

Vakıfbank ATM ve Şubeleri ile Şifre Alma

Vakıfbank ATM ya da şubelerine giderek bankamatik kartınızın şifresini değiştirebilirsiniz. ATM’lere kartınızı takip, şifre değiştirme seçeneğine tıklama ve eski şifrenizi girme işlemlerini gerçekleştirerek, yeni şifrenizi belirleyebilirsiniz. Şubelerde ise, kimlik belgeniz ile şifre değiştirme talebinde bulunabilirsiniz.

Vakıfbank bankamatik kartı şifresi alma yöntemleri hakkında detaylı bilgi almak için, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

The post Vakıfbank Bankamatik Kartı Şifresi Nasıl Alınır? appeared first on technodoc.com.tr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler