YouTube TV Abone Sayısı 6 Milyonu Geçti

YouTube TV Abone Sayısı 6 Milyonu Geçti

ABONE OL
17 Mayıs 2023, 14:38:41

YouTube TV ile Geleneksel Televizyondan Kurtulun

YouTube, video paylaşım platformları arasında en popüler durumda olan bir platformdur. Ancak Amerika Birleşik Devletleri’nde, YouTube TV adıyla bir servis sunmaktadır. YouTube TV’ye ABD’de büyük bir ilgi gösterildiği öğrenildi. Popülerliğini artıran YouTube TV, kullanıcılarına reklamsız televizyon deneyimi sunmaktadır.

Netflix, Prime Video ve diğerleri gibi akış platformlarında son yıllarda bir patlama meydana gelmiştir. COVID-19 sırasında, aboneliklerde kaliteli içerik seçimi ve nispeten uygun fiyatlandırma sayesinde, eşi görülmemiş bir oranda artış yaşanmıştır. Bu da geleneksel televizyonu terk etmenin bir adımıdır.

MoffettNathanson’ın (Variety aracılığıyla) 2023’ün ilk çeyreği için kablo ve TV yayın endüstrisi hakkında bir raporu, ödemeli TV penetrasyonunun ABD’de tüm zamanların en düşük seviyesi olan %58,5’e ulaştığını iddia etmektedir. Kablo TV abonelerinin %9,9’unu kaybederken, uydu TV’nin kullanıcı sayısı %13,4 azaldı. Birleşik olarak, ülkede geçen yıla göre %7’lik bir düşüşle yaklaşık 75,5 milyon ödemeli TV hanesi vardır. Bu zayıflama aynı zamanda ABD’de 1992’den bu yana en düşük ödemeli TV abonesi olarak kabul edilmektedir.

Temmuz 2022’de YouTube TV, 5 milyon kullanıcıyı aşarak ABD’deki en büyük canlı yayın hizmeti haline geldiğini açıklamıştır. En son rakamlara göre, hizmet o zamandan bu yana 1,3 milyon abone daha eklemiş oldu. YouTube TV, kullanıcılara canlı TV yayınlarına erişme imkanı sunar. Kullanıcılar, tabletleri, akıllı telefonları, akıllı televizyonları veya oyun konsollarını kullanarak YouTube TV’yi izleyebilirler.

Artık geleneksel televizyon bağlantılarından kurtulmak mümkündür. YouTube TV, en popüler canlı TV yayın platformlarından biridir ve en uygun fiyatlarla kaliteli içerikler sunmaya devam ediyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler