Xiaomi Civi 3 Dimensity 8200 Ultra ile gelecek

Xiaomi Civi 3 Dimensity 8200 Ultra ile gelecek

ABONE OL
18 Mayıs 2023, 17:02:07

Xiaomi’nin Civi serisi, yeni üyesi Civi 3 ile meraklı gözlerin odak noktası haline geliyor. Akıllı telefonu beklerken, karşımıza çıkan son haberlere göre Xiaomi Civi 3, MediaTek’in Dimensity 8200 Ultra işlemcisini kullanacak. Böylece, Civi 3, bu işlemciyi kullanan ilk telefon olacak.

Dimensity 8200 Ultra işlemcisi, hızlandırılmış bir versiyon olarak piyasaya sürülmüştür. İşlemciden beklenen performans, kullanıcı deneyimini arttıracak. Ayrıca, Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre, özellikle görüntü sinyal işlemcisi de iyileştirilecek. Bu sayede, kamera uygulamasında güç tüketimi azaltılırken, çekim hızı da artırılıyor. Yeni bir görüntü sinyal işlemcisi ile birlikte, telefonun kamera uygulamasında 30 farklı video fonksiyonu yapılabilecek.

Civi 3, 6.55 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla birlikte gelecek. Full HD+ çözünürlükteki ekranı, 120 Hz yenileme hızı ile daha canlı bir görüntü sağlayacak. Telefonun ön tarafında, Civi 2’de olduğu gibi, 32 megapiksel çözünürlüklü iki kamera yer alacak. Arka tarafta ise 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX800 sensör ana kamera görevini üstlenecek.

Xiaomi Civi 3, 4500 mAh pilden enerji alacak ve 67W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Bu sayede, kullanıcılar rahat bir kullanım deneyimi yaşayacaklar. Civi 3 ile ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması için sabırsızlanan kullanıcılar, yakın zamanda yeni gelişmelerle karşılaşabilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler