İki saatlik video paylaşımı ile sosyal ağda devrim

İki saatlik video paylaşımı ile sosyal ağda devrim

ABONE OL
19 Mayıs 2023, 11:15:37

Twitter’un son bomba haberi, Twitter Blue abonelerinin artık 2 saatlik videoları yükleyebileceği yönünde oldu. Bu özellik sayesinde, tam uzunluktaki filmlerin platformda dolaşıma girmesi an meselesi. Ancak videoların 1080p çözünürlüğe sahip olması, dosya boyutunun 8GB’ı geçmemesi ve yalnızca web veya iOS üzerinden yükleme yapanlar için geçerli olması gibi bazı sınırlamalar mevcut. Android kullanıcıları ise en fazla 10 dakikalık videoları paylaşmaya devam ediyor. Twitter Blue aboneliğine eklenen diğer özellikler arasında mavi renkli onaylı işaret, bazı ciddi hatalarla şifrelenmiş mesajlar, 10 bin karakter sınırı, metin biçimlendirme desteği ve tweetleri düzenleme yeteneği bulunuyor.

Twitter Blue aboneleri, reklam gelirini paylaşma yolu üzerinde hala çalışıyor. Twitter Blue abonesi olmayanlar ise hala en fazla 140 saniyelik videoları paylaşabiliyorlar. Bu özellik sayesinde filmlerin, kliplerin ve videoların daha uzun sürelerde paylaşılabilecek olması oldukça yararlı gözüküyor. Yeni özelliklerle birlikte, Twitter Blue hizmeti daha da cazip hale gelirken, bu özelliklerin daha da artması beklenebilir.

Twitter Blue aboneliğinin avantajlarından yararlanabilmek için, ayda 2.99 $ ücret ödenmesi gerekiyor. Twitter kullanıcıları, Twitter Blue aboneliğine geçiş yaparak birçok özelliğe erişebilirler ve daha fazla özgürlük elde edebilirler. Bu özellikleri kullanarak, daha uzun videolar yüklenebilecek, mesajlar şifrelenebilecek, tweetler düzenlenebilecek ve daha uzun karakter sınırları elde edilebilecek. Bu özellikler, kullanıcılara daha fazla esneklik sunarak, Twitter Blue’a üye olmayı tercih etmelerine neden olabilir.

Sonuç olarak, Twitter Blue abonelerinin artık 2 saatlik videoları yükleyebilmesi oldukça yararlı bir özellik. Twitter bu özellikle birlikte daha da güçlenirken, kullanıcılarına daha fazla esneklik ve özgürlük sunuyor. Twitter Blue aboneliği sayesinde, kullanıcılar daha uzun videolar yükleyebilir, mesajlarını şifreleyebilir, tweetlerini düzenleyebilir ve daha uzun karakter sınırları elde edebilirler. Bu özellikler, kullanıcıların Twitter’ı daha rahat ve keyifli bir şekilde kullanmasını sağlayabilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler