Nothing Phone 2 için işlemci açıklaması geldi

Nothing Phone 2 için işlemci açıklaması geldi

ABONE OL
19 Mayıs 2023, 19:21:50

Nothing Phone 2’nin İşlemcisi Belli Oldu: Snapdragon 8 Plus Gen 1

Nothing Phone 2, Qualcomm Snapdragon 8 serisinden bir işlemciyle gelecek. Ancak hangi işlemcinin tercih edileceği konusunda sıkıntılar yaşanmıştı. Bir Qualcomm yöneticisi, Snapdragon 8 Plus Gen 1 olacağını dile getirmişti, ancak daha sonra bu bilgi düzenlenmişti. Sonunda Carl Pei, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile bu detayı doğruladı.

Snapdragon 8 Plus Gen 1, büyük bir performans artışı sağlayacak. Nothing’in kurucusu Carl Pei, tercihlerinde sadece hızın değil, tüm paketin etkili olduğunu söyledi. Snapdragon 8 serisi işlemcinin güç tüketimi ve sıcaklık yönetimi konusunda sınıfının en iyisi olduğunu belirten Pei, Phone 2’nin selefine kıyasla önemli bir sıçrama niteliğinde olacağını ifade etti.

Snapdragon 7 serisi yerine Snapdragon 8 serisi işlemci tercihinin pil ömründe, kamera yeteneklerinde ve şebeke bağlantısında kayda değer iyileştirmeler getirdiği de Pei’nin açıklamaları arasında yer aldı. Snapdragon 8 Plus Gen 1, eski bir işlemci olabilir, ancak Snapdragon 8 Gen 2’li bir telefona göre daha uygun bir fiyat sunuyor.

Nothing Phone 2’nin diğer özellikleri hakkında ise henüz bilgi yok. Ancak Carl Pei, yakın zamanda diğer detayların da ortaya çıkacağına işaret etti. Nothing Phone 2 ile ilgili paylaşımların artması bekleniyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler