CS:GO Fps Arttırma Yöntemleri

CS:GO Fps Arttırma Yöntemleri

ABONE OL
23 Kasım 2022, 17:14:10

CS:GO, günümüzde oyun dünyasının en çok sevilen ve favori oyun türlerinden bir tanesidir. Oyun dünyasında ki forumlara göz attığımda birkaç kişinin cs:go fps arttırma ile alakalı soru başlıkları açtıklarını gördüm. Oyun ülkemizde on binlerce kişi tarafından oynanılan bir fps türü olduğu için, haliyle bu tür soru çeşitleri ile sıklıkla karşılaşmaktayız. CSGO oynarken bazı problemler ile karşı karşıya gelebilmekteyiz. Oyun FPS ve online oynandığı için akıcı ve rahat bir şekilde oyunu oynamak önemli bir unsurdur. Bu sebepten dolayı da sizler için csgo fps arttırma yöntemleri paylaşımında bulunarak sizleri bilgilendirmek istiyorum. Paylaşmış olduğu çözüm yolları genel olarak oyuncuların kullanıp olumlu sonuçlar aldığı yöntemlerdir. Bu konuda aklınızda işe yarar mı yaramaz gibi soruların kalmasını istemem.

CS:GO Fps Arttırma Yöntemleri

CS:GO fps arttırma konusunu araştırdığımızda karşımıza onlarca çeşit çözüm yolu çıkmaktadır. Birçoğu maallesef işe yaramamaktadır. Bu sebepten dolayı sizler için gerçekten oyunları daha akıcı oynayabileceğiniz ve fps arttırma işlemini yapabileceğiniz çözüm yollarını buldum.

Ekran Kartı Güncelleme

Bu tür oyun optimizasyonlarında ilk tavsiyem her zaman güncel bir ekran kartı kullanımı sağlamaktadır. Eğer eski tarihli bir ekran kartı kullanırsanız oyunlarda daha düşük bir performans alacaksınız. Bu da oyun esnasında donma, fps sorunu gibi olayları yaşamanızı sağlayacaktır.
Ekran kartı güncelleme adımlarını kısaca sizlere aktarmak istiyorum.

  • Aygıt Yöneticisi ayarlarımıza girelim.
  • Buradan ‘Görüntü Bağdaştırıcısı‘ kısmına tıklayalım.
  • Kendi ekran kartı modelimizi seçelim ve Sağ tuş yapalım.
  • Açılan seçeneklerden ‘sürücü yazılımını güncelleştir’ seçeneğine basalım.
  • Pencere açılacaktır, Otomatik ara diyelim.

Bu adımları tamamladıktan sonra bilgisayarınız otomatik olarak güncellemenizi arayacaktır. Bu işlem sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatmak sizler için yeterli olacaktır.

CS:GO Başlangıç Ayarlarını Düzenleme

CS GO başlangıç ayarlarını düzenleyerek de fps arttırma işlemini gerçekleştirebilmekteyiz. Başlangıç ayarlarını düzenlemek ve oyunu hızlandırmak aslında çok basit adımlarda gerçekleşmektedir. Kodları buraya eklemeniz dahilinde oyunun ayarlarında değişiklikler meydana gelecektir. Bu da sizler için daha iyi bir cs go fps performansı almanızı sağlayacaktır.

Steam programına giriyoruz.

  • Kütüphane kısmına tıklıyoruz.
  • Buradan CSGO ismine gelerek sağ tık yapalım.
  • Açılan seçeneklerden Özellikler yazısına tıklayalım.
  • Açılan pencereden ise Genel bölümüne girelim.
  • Buradan ise Başlatma Seçeneklerini Ayarla bölümüne geliyoruz.
  • Buraya aşağıda paylaştığım kodları kopyalama yapıştır yaparak ekliyoruz.
  • -novid -tickrate 128 -high -threads +fps_max 0 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +mat_queue_mode 2 -freq -refresh +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex -nojoy”

Kodları ekledikten sonra ayarları kaydedin ve çıkış yapın. Bu işlemi tamamladıktan sonra kaydettiğiniz kodlar ile birlikte oyun daha performanslı bir yapıya gelecektir.

Arka Planda Çalışan Uygulamaları Kapatma

Oyun esnasında bilgisayarlarımızın arka planında birçok yazılım otomatik olarak çalışmaktadır. Özellikle oyun oynarken arka planda çalışan uygulamalar, sistemimizi bir hayli yormaktadır. Bu durumda maallesef oyunda daha düşük bir performans almamızı sağlamaktadır. Bunun için en kolay çözüm yolunu bularak sizlerle paylaşmak istiyorum.

  • Windows Ayarlar bölümüne girelim.
  • Gizlilik ayarlar kısmına tıklayalım.
  • Sol kısımda yer alan Arka Plan Uygulamaları yazısına tıklayalım.
  • Buradan çalışmasını engellemek istediğiniz tüm programları kapatabilirsiniz.

Yapmış olduğumuz işlem sadece oyun oynarken değil, gündelik olarak bilgisayar kullanırken de daha performanslı bir sistem sunmaktadır.

CS:GO Gereksiz Dosya Temizliği Yapmak

Oyun içerisinde yer alan bazı özellikler de oyun performans konusunda bizlere destek çıkmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Dosyaların bütünlüğünü doğrulama özelliğidir. Bu özellik ile birlikte oyunumuzun gereksiz ve yer kaplayan dosyalarını kolaylıkla temizleyebiliriz.

Steam Kütüphane kısmına girelim.

  • CS:GO oyununa sağ tık yapalım.
  • Açılan seçeneklerden Özellikler yazısına tıklayalım.
  • Buradan ise Yerel Dosyalar kısmına girelim.
  • Dosyaların bütünlüğünü doğrula butonuna tıklayın.

Bu işlemi başlattıktan sonra yaklaşık 15-20 dk gibi bir süre içerisinde işlem tamamlanmış olacaksınızdır. Oyunun içerisinde yer alan gereksiz tüm dosyalar kolaylıkla temizlenmiş olacaktır.

Driver Booster İle Sürücü Güncelleme

Bilgisayar performans odaklı en önemli ayrıntılardan biriside sürücülerimizdir. Bilgisayarımızın birbirinden farklı donanım ve sürücüleri yer almaktadır. Bu sürücülerde dikkat etmeniz gereken noktalardan biriside driver güncelleme özelliğidir.
Bilgisayarlarımızda kullandığımız sürücüler eğer eski ise, oyunda ve normal kullanımda kasma, donma, drop gibi birçok şeyi yaşayabiliriz. Bu sebepten dolayı da sizlere Driver Booster programını tavsiye etmek istiyorum.

Driver Booster

Driver Booster, bilgisayarlarımızın tüm eski sürümlü sürücülerini güncelleyerek bizlerin daha performanslı bir hız yaşamamızı sağlamaktadır. Özellikle bilgisayarınız yeni veya formatlıysa mutlaka sürücülerinizin güncelliğini test etmeniz gerekmektedir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler