WhatsApp mesaj düzenleme özelliğini-duyurdu – Teknoblog

WhatsApp mesaj düzenleme özelliğini-duyurdu – Teknoblog

ABONE OL
22 Mayıs 2023, 20:21:40

WhatsApp Mesaj Düzenleme Özelliği Yayında!

Uzun süredir beklenen özellik sonunda WhatsApp tarafından duyuruldu. Artık kullanıcılar gönderdikleri mesajları düzenleyebilecekler. Ancak bu özellik için yalnızca 15 dakikalık bir süre verildiğinden hızlı hareket etmek gerekiyor. Mesaj düzenleme için, düzenlemek istediğiniz mesajın üzerine uzunca basmanız ve açılan menüden “Düzenle” seçeneğine dokunmanız yeterli olacaktır. Düzenlenmiş mesajların yanında “Düzenlendi” ibaresi gösterilecek ve sohbetin diğer katılımcıları eski versiyonunu göremeyecekler, ancak düzenlenmiş olduğunu bilecekler.

WhatsApp’ın rakipleri, mesaj düzenleme özelliğini daha önce sunmuşlardı. iOS 16’dan bu yana iPhone ve iPad’lerde iMessage ile gönderilen mesajları düzenlemek mümkün oluyor. Twitter da Blue abonelerine kullanıcılarına gönderdikleri bir tweet’i düzenlemeleri için 30 dakikalık bir pencere sunuyor.

WhatsApp mesaj düzenleme özelliği, birkaç hafta içinde tüm kullanıcılara sunulacak. Bu özellikle birlikte, kullanıcılar gönderdikleri mesajlarda yapacakları yanlışları hızlıca düzeltebilecekler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler