Vivo S17e tanıtıldı, işte özellikleri

Vivo S17e tanıtıldı, işte özellikleri

ABONE OL
24 Mayıs 2023, 10:53:31

Vivo, yeni S17 serisinin üyelerinden biri olan S17e modelini sessiz sedasız internet sitesinde sergilemeye başladı. Bu telefonun tanıtımı da 31 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. S17e, orta seviye bir telefon olmasına rağmen MediaTek Dimensity 7200 işlemcisiyle oldukça güçlü bir performans sunuyor. Bununla birlikte telefonun arkasında iki kamera bulunuyor.

S17e, 10-bit 1080p 6.78 inç AMOLED ekranıyla oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca, telefonun ekranı kenarlara doğru kavislenerek daha şık bir görünüm sağlıyor. Telefonun parmak izi tarayıcısı da ekranın içinde yer alıyor. Ekranın üst kısmında ise 16 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor.

Telefonun işlemcisine 8 veya 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 GB ve 256 GB olarak belirlenmiş. Bu sayede kullanıcılar, büyük boyutlu dosyaları telefonlarında depolayabilecekler.

Ana kamera olarak 64 megapiksel çözünürlüklü sensör kullanılmış. Ayrıca, ana kamerasına 2 megapiksel çözünürlüklü bir portre kamerası eşlik ediyor. Telefonun bataryası ise 4600 mAh ve 66W şarj desteği bulunuyor. Bununla birlikte Wi-Fi 6 ve 5G desteği de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Vivo S17e, altın rengi, siyah ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Altın rengi ve mavi renk seçeneklerinde üç katmanlı kaplama teknolojisiyle geliştirilen kumlu bir kaplama bulunuyor. Telefon şimdiden Çin’de satışa sunulmuş durumda. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olan modelin fiyatı ise 2099 yuan (5916 TL) olarak belirlenmiş.

Vivo S17e, orta seviye bir telefon olarak oldukça dikkat çekiyor. MediaTek Dimensity 7200 işlemcisi ve 10-bit 1080p 6.78 inç AMOLED ekranıyla performans bakımından oldukça güçlü olan bu telefon, aynı zamanda şık bir tasarıma sahip. Bu özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çekecek olan Vivo S17e, akıllı telefon arayışı içinde olan kullanıcılara hitap edecek.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler