Windows 11’de Görev Çubuğu Daha Güçlü! ‘Çıkmaya Zorla’ Geliyor!

Windows 11’de Görev Çubuğu Daha Güçlü! ‘Çıkmaya Zorla’ Geliyor!

ABONE OL
25 Mayıs 2023, 11:09:08

Windows 11 ile Hızlı Uygulama Sonlandırma Özelliği Geliyor!

Windows 11, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için birçok yeni özelliğe sahip. Bunlardan en önemlisi, kullanıcıların hızlı bir şekilde hata veren veya çöken uygulamalarını sonlandırabileceği “Çıkmaya Zorla” özelliği. Microsoft’un verdiği bilgilere göre, bu özellik sayesinde kullanıcılar artık Görev Yöneticisi’ne girmeye gerek kalmadan uygulamalarını sonlandırabilecekler.

Bu özellik, Windows 11’in yeni işlevlerinden sadece biri. RAR, Tar, 7-zip, gz arşivleri için yerel desteğin yanı sıra, yeni bir Windows Copilot AI asistanı ve geliştiriciler için özel bir Dev Home da ekleniyor. Bu da Windows 11 kullanıcıları için oldukça sevindirici bir haber.

Ayrıca Microsoft, kullanıcıların heyecanla beklediği başka bir görev çubuğu iyileştirmesini de içeren yeni bir Windows 11 test sürümü yayınladı. ‘Birleştirme’ modu sayesinde, her bir uygulama penceresini görev çubuğunda etiketlerle bireysel olarak görebilirsiniz. Bu özellik, Windows 11’in ilk sürümünde mevcut değildi ancak sonraki güncellemelerle birlikte çeşitli görev çubuğu özellikleri eklendi.

Bu güncelleme ayrıca kullanıcıların uygulamaları, ayarları ve hatta Wi-Fi ağları için şifreleri ve kimlik bilgilerini yeni bir bilgisayarda çok daha kolay bir şekilde geri yüklemesini sağlayacak yedekleme ve geri yükleme özelliklerini de içeriyor. Ayrıca, Microsoft, Windows 11’in emojilerini daha tanınabilir hale getirmek için de bazı düzenlemeler ve iyileştirmeler yapıyor.

Tüm bu yeni özelliklerin önümüzdeki aylarda tüm Windows 11 kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Windows 11 kullananlar, bu yenilikleri yakından takip edebilir ve işletim sistemlerini daha verimli bir şekilde kullanabilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler