Huawei’nin Watch 4 serisi ön siparişe açılıyor

Huawei’nin Watch 4 serisi ön siparişe açılıyor

ABONE OL
26 Mayıs 2023, 13:28:30

Huawei, dünyanın en sevilen akıllı telefon üreticilerinden biridir. Şirket, her daim yenilikçi ürünler geliştirerek akıllı telefon dünyasında önemli bir yer edinmeyi başarmıştır. Huawei, sadece akıllı telefonlarda değil, aynı zamanda akıllı saatlerde de başarılı bir şekilde var olmaktadır. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği Mate X 3 lansmanında Watch 4 ve Watch 4 Pro isimli akıllı saat modellerini duyuran Huawei, şimdi de cihazları ön siparişe sunmaya hazırlanıyor.

Huawei’nin yeni akıllı saatleri Watch 4 ve Watch 4 Pro, 8 Haziran tarihinden itibaren ön siparişe açılacak. Şirket yetkilileri, giyilebilir cihazların kullanılabilirliği hakkında o dönemde herhangi bir detay açıklamasında bulunmamıştı fakat artık resmi bilgilere erişildi. Watch 4 ile Watch 4 Pro, kullanıcılara yapılacak olan dağıtımı ön sipariş sürecinden iki hafta sonra, 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni Watch 4 serisi, özellikle pil ömrü ve hızlı şarj süreleriyle kullanıcıları etkileyecek düzeyde olduğu bildiriliyor. Pro modelinde sağlık verilerinizi izlemek ve etkinlikleri kaydedebilmek için ultra uzun pil ömrü modu da yer alacak ve böylece tek bir şarj ile 21 gün boyunca çalışabilecek. Ayrıca Petal Haritalar, yerel operatörün giyilebilir cihazı bir eSIM cihazı olarak desteklemesi koşuluyla, Watch 4 cihazlarının bağımsız bir cihaz olarak çalışması için özel olarak yeniden geliştirilmiştir. Bu sayede akıllı saatler, sağlık kontrolü, solunum kontrolü ve sağlık verilerini yakın aile üyeleriyle paylaşma gibi özelliklere sahip olacak.

Watch 4 fiyatı 450 Euro seviyesinde olacak. Watch 4 Pro fiyatları ise 500 Euro’dan başlayacak olup seçeneğe göre fiyat değişikliği de meydana gelebilecek. Örneğin, tamamı titanyum olan bir modelin fiyatı 700 Euro seviyesine kadar çıkabilecektir.

Huawei, Watch 4 ve Watch 4 Pro ile bir kez daha teknoloji dünyasına farkını gösteriyor. Yenilikçi özellikleri ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken bu cihazlar, akıllı saat kullanıcıları arasında büyük bir ilgi uyandıracak gibi görünüyor. Siz de bir an önce ön siparişlerinizi vererek, Huawei’nin bu muhteşem akıllı saatlerine sahip olabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler