Sony Project Q çıkış tarihi ile ilgili bir iddia var

Sony Project Q çıkış tarihi ile ilgili bir iddia var

ABONE OL
26 Mayıs 2023, 19:40:56

Sony, son zamanlarda taşınabilir oyun konsollarının artan popülaritesine yanıt vererek, Project Q adını verdiği yeni taşınabilir PlayStation cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın 8 inçlik LCD ekranı, her iki tarafında DualSense PS5 kontrolörüne benzer kontrolörleri ve oyunları PS5 sahiplerine aktarma özelliği bulunuyor. Ancak, oyunları cihazda yerel olarak çalıştırmak mümkün değil, çünkü oyunlar bir PS5’te kurulu olması ve iyi bir Wi-Fi bağlantısına sahip olmanız gerekiyor.

Sony, PS5 oyunlarını evinizin dışında da oynayabileceğinizi henüz belirtmedi, ancak muhtemelen Sony’nin Uzaktan Oynatma teknolojisini kullanarak hareket halindeyken de oyunlarınıza erişebileceksiniz. Nintendo ve Valve’in taşınabilir konsolları domine ettiği düşünüldüğünde, PlayStation’ın taşınabilir cihazının başarısı, insanların sadece PS5 oyunlarını aktarmakla sınırlı bir cihaza para harcamaya istekli olup olmadığına bağlı olacak.

Uyarlanabilir tetikleyiciler olabilir, ancak birçok mevcut mobil cihaz ve kontrol seçeneği ile gerisini alabileceği görünüyor. Sony, son iş ilanları ile yeni bulut oyun hamlesi yapacağını da doğruladı ve bu PlayStation taşınabilir cihazını bulut üzerinden yayına genişletebilir. Ancak PS5 sahiplerinin bir internet bağlantısı olmadan oyun oynayamayan bir PlayStation taşınabilir cihazına ne kadar istekli olacağı hala bir soru işareti olarak kalmaktadır.

Tom Henderson’un iddialarına göre, Sony’nin Project Q adlı taşınabilir cihazı Kasım ayında piyasaya sürülecek. Fiyatlandırma ya da kesin bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, cihazın başarısı, PlayStation oyunlarını bulut üzerinden yayınlayıp yayınlamayacağına ve fiyatına bağlı olabilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler