Meta işten çıkarmalara devam ediyor

Meta işten çıkarmalara devam ediyor

ABONE OL
28 Mayıs 2023, 02:04:30

Meta, ‘verimlilik yılı’ adı altında yeni bir işten çıkarma dalgasına başladı. Şirket, mart ayında ilan ettiği karar doğrultusunda üçüncü tura geçti. Teknoloji devi, bu tura mühendislik bölümü dışındaki birimlerden çalışanları kapsayacak şekilde devam eden işten çıkarmalarda bulundu. Meta, daha önce işten çıkardığı 11 bin kişilik kadrosuna 500 kişilik İrlanda ofisi çalışanlarını da ekledi. Şirketin çalışanlar üzerindeki kesintileri büyük oranda sürüyor.
Meta CEO’su Mark Zuckerberg, şirketin daha verimli olması yönünde açık bir tutum sergiliyor. ‘Verimlilik yılı’ ilan eden CEO, daha düz bir yönetim yapısı oluşturmayı, işe alımları yavaşlatmayı, şirketin teknik yüzdesini artırmayı ve projelere daha titizlikle öncelik vermenin işlerin hızını ve kalitesini artıracağına inanıyor. Meta, diğer teknoloji devleri Amazon, Google ve Microsoft gibi şirketler gibi personel kesintisi yoluna gitti.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler