Xiaomi Mix Fold 3 için yeni sızıntı

Xiaomi Mix Fold 3 için yeni sızıntı

ABONE OL
31 Mayıs 2023, 01:02:13

Katlanabilir telefonlar, son dönemin en popüler teknolojik trendlerinden biri haline geldi. Xiaomi, katlanabilir ekranlı telefonlarıyla da bu trende dahil olmuş durumda. Şirketin yeni telefonu Xiaomi Mix Fold 3, yaz aylarında tanıtılacak. Telefon, özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekecek gibi duruyor.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, Mix Fold 3’ün en dikkat çeken özelliklerinden biri. Bu işlemci sayesinde telefonun performansı oldukça yüksek olacak. Ayrıca telefonda periskop kamera da yer alacak. Bu sayede kullanıcılar, harika fotoğraflar çekebilecekler.

Telefonun tasarımı da oldukça etkileyici. Mix Fold 3, katlanabilir ekranı ve suya dayanıklı kasa gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca, telefonun ekranının içine yerleştirilmiş ön kamera, kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunacak.

Xiaomi Mix Fold 3, kablosuz şarj özelliği de sunacak. Bu özellik sayesinde, telefonu kablosuz olarak şarj edebileceksiniz. Bu da kullanım açısından oldukça kullanışlı bir özellik.

Telefonun “Explorer” adıyla anılan bir versiyonu da olabilir. Ancak, henüz bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca, Mix Fold 3’ün ne zaman tanıtılacağı da bilinmiyor. Ancak, iddialara göre telefon, ağustos ayında kullanıcılara sunulacak.

Katlanabilir ekranlı telefonlar, hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Xiaomi Mix Fold 3, gelişmiş özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekecek gibi duruyor. Özellikle, telefonun periskop kamera özelliği, harika fotoğraflar çekmek isteyenler için oldukça kullanışlı olacak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler