Gigabyte Aorus RTX 4090 Gaming Box ürününün tanıtımı yapıldı

Gigabyte Aorus RTX 4090 Gaming Box ürününün tanıtımı yapıldı

ABONE OL
31 Mayıs 2023, 23:08:06

Gigabyte, son teknoloji RTX 4090 GPU’yu barındıran bir eGPU birimi olan yeni bir Aorus Gaming Box’ın tanıtımını yapmıştır. Aorus RTX 4090 Gaming Box, verimli Waterforce sıvı soğutma sistemi ile birleştirilmiş gelişmiş Nvidia RTX 4090 GPU’ya sahiptir. Bu sayede cihaz, zorlu oyun seanslarında bile optimum sürekli en yüksek performansı sunabilmeye odaklanmaktadır.

Cihazın dikkate değer bir özelliği, Thunderbolt 3 veya 4 bağlantı noktalarına sahip dizüstü bilgisayarların yanı sıra USB 4.0 bağlantı noktalarına sahip dizüstü bilgisayarlarla sorunsuz uyumluluk sağlayan Thunderbolt 3 bağlantısını sunuyor olmasıdır. Bu da cihazın kullanım alanını oldukça genişletmektedir. Aorus RTX 4090 Oyun Kutusunun donanımı, GPU için istikrarlı bir güç kaynağı sağlayan ve uzun süreler boyunca tutarlı en yüksek performansı sağlayan, %90’lık etkileyici bir verimlilik derecesine sahip 850W’lık bir güç kaynağı içermektedir.

Cihazın arkasında, üç DisplayPort 1.4a bağlantısı ve tek bir HDMI 2.1a konektörü yer almaktadır. Bunun yanı sıra iki adet USB 3.2 Gen 1 Type-A bağlantı noktası, bir ethernet bağlantı noktası ve bir Thunderbolt 3 bağlantı noktası da yer almaktadır. Bu bağlantı noktaları, cihazın çok yönlülüğünü daha da yukarıya çekmektedir. Ayrıca, perakende satış mağazalarındaki yerini alan Gigabyte Aorus RTX 4090 Oyun Kutusu, dünya çapındaki kullanıcılara güçlü bir oyun deneyimi sunuyor.

Dünya çapındaki dizüstü bilgisayar kullanıcıları için ideal bir çözüm olan Aorus RTX 4090 Oyun Kutusu, oyun tutkunlarını cezbedecek. Bu cihaz, yüksek performans sunan kendi GPU’sunu kullanamayan kullanıcılara ideal bir çözüm sunuyor. Ayrıca, donanımında yer alan Thunderbolt bağlantısı sayesinde kullanım alanını oldukça genişletmektedir. Cihaz, yüksek performansı ve geniş bağlantı olanaklarıyla tam anlamıyla bir oyun canavarıdır!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler