F1 İspanya GP 2023: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

F1 İspanya GP 2023: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

ABONE OL
03 Haziran 2023, 05:46:54

Formula 1 heyecan dolu sezonunun bir sonraki durağı Barselona olacak. F1 İspanya GP 2023, Aston Martin pilotu Fernando Alonso’nun ülkesinde yapılacak. Bu yarış, yarışseverlerin en heyecanlı yarışları arasında yer almaktadır. Alonso, kendi vatandaşları önünde yine podyuma çıkmayı başarabilecek mi? Red Bull pilotları bu yarışta da üstünlüklerini sürdürebilecek mi, merak konusu.

Bu heyecan dolu yarış, Cuma’dan pazar gününe kadar olan süreyi kapsar. Antrenman turlarından sprint yarışına, ana yarışa kadar geçen süre boyunca, F1 tutkunları büyük bir heyecan dalgası yaşayacaklar. İnternet üzerinden birçok farklı platformdan bu yarışları takip etmek mümkündür.

F1 İspanya GP’nin yayın hakları Türkiye’de S Sport tarafından sağlanmaktadır. Cuma günü antrenman ve sıralama turları, pazar günü ana yarış S Sport 2 kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır. Yarışları takip etmek için online seçenekler mevcuttur.

S Sport’un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi S Sport Plus üzerinden, F1 İspanya GP 2023 antrenman turları, sıralama turları ve yarışı takip edilebilir. Ayrıca, S Sport Plus, cuma günkü birinci ve ikinci sıralama turlarını da canlı olarak yayınlamaktadır. Bu uygulama, kaçırılan seansların tekrar izlenmesine olanak sağlamaktadır.

Türkcell’in TV platformu TV+, abonelerine S Sport kanalına erişim imkanı sunar. Tivibu’nun mobile hizmeti Tivibu Go da S Sport kanalını sunar. Formula 1 yönetimi F1 yarışlarını internet üzerinden canlı olarak yayınlamaktadır. F1 TV Pro adlı servis ile yıllık 64.99 avro karşılığında tüm antrenman turları, sıralama turları ve yarışlar izleyebilirsiniz.

F1 İspanya GP 2023 yarışı tüm dünyada birçok kanal tarafından yayınlanacaktır. Yarışseverler, listenin tamamına f1.com adresinden erişebilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler