Bizİzmir Başvurusu Nedir Nasıl Yapılır?

Bizİzmir Başvurusu Nedir Nasıl Yapılır?

ABONE OL
04 Haziran 2023, 16:27:14

Bizİzmir başvurusu, İzmir Ticaret Odası tarafından düzenlenen ve İzmir’deki girişimcilerin işlerini geliştirmelerini sağlayan bir programdır. Bu program, işletme sahiplerine mentörlük desteği, eğitimler, ağ oluşturma fırsatları ve finansal destek imkanları sunmakta. Bizİzmir başvurusu yapmak için İzmir’de yer alan ticaret odasının internet sitesine girerek online başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru sırasında, işletmenize ilişkin ayrıntılı bilgilerin yanı sıra iş planınızı da sunmanız gerekmektedir. Bu program, İzmir’deki girişimciler için önemli bir fırsat sunmaktadır ve başvuru süreci son derece kolaydır.

Bu içerik ilk olarak Sosyal Yardımlar, Maddi Yardımlar, Yardım Başvuruları sayfasında yayınlanmıştır.

Technodoc Bursu Nedir Nasıl Yapılır?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğitim desteği projesi kapsamında İzmir’de yaşayan ailelerden maddi desteğe ihtiyaç duyan 17-25 yaş aralığındaki öğrencilere destek sağlamaktadır. Öğrencilere 8 ay boyunca aylık 500 TL verilecek, başvurular belediyenin resmi sitesinden yapılacaktır. Ayrıca, öğrencinin ailesinin İzmir’de ikamet etmesi ve öğrencinin devlet veya vakıf üniversitesinde %100 burslu programda öğrenim görüyor olması gibi bazı kriterlere uygun olması gerekmektedir. Başvuru sonuçları belediyenin web sitesinden sorgulanabilir, ödemeler ise başvuru esnasında belirtilen banka hesabına yatırılacaktır.

Technodoc Bursu Başvuru Formu

Başvuru formunun ebeveynler tarafından doldurulması gerekmekte ve ebeveynlerin T.C. kimlik numarası, isimleri ve telefon numaraları gibi bilgiler başvuru formunda yer almalıdır. Ayrıca, öğrencinin eğitim durumunun aktif olarak devam ettiğinin kanıtı olan belge de başvuru esnasında istenmektedir.

Burs Başvurusu Ücretsiz Midir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, her aileden sadece bir öğrenciye bu bursu vermektedir. Başvuru sayısı 30 binle sınırlı tutulacak ve belirlenen 10 bin öğrenciye öğrenim desteği sağlanacaktır. Bu desteğin toplam tutarı 40 milyon liradır. Katılım ücretsizdir.

Eğitim desteği ödemesi aylık olarak değil toplu olarak yapılacaktır. Birinci ödeme Aralık ayı içinde, ikinci ödeme ise 2023 yılında verilecektir. Başvurular Eylül ayı içerisinde internet üzerinden kabul edilmektedir.

Technodoc İletişim Numarası Nedir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite burs desteğiyle ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, ALO 153 Çağrı Merkezi’ni arayabilirler.

Burs Başvuru Adresi Nedir?

https://www.bizizmir.com/tr/Him/BasvuruSorgula adresinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

Technodoc Bursu Nedir Nasıl Yapılır? adlı makaleyi okuduğunuz için teşekkürler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler