Nintendo Switch emülatörü Yuzu Android’e geldi

Nintendo Switch emülatörü Yuzu Android’e geldi

ABONE OL
05 Haziran 2023, 00:26:01

Nintendo Switch İçin Android Emülatör Yuzu

Android, uzun zamandır emülatör uygulamalarının ev sahibi. Ancak birçok emülatörün geliştirme ve yayınlama süreci, yasal sorunları da beraberinde getiriyor. Özellikle modern konsollar için hazırlanan emülatörler, üreticilerin tavrıyla karşılaşabiliyor. Son örnek ise Nintendo Switch emülatörü Skyline’ın kapanmasıydı. Ancak yeniden ortaya çıkan Yuzu, Android kullanıcılarına umut veriyor.

Yuzu, Nintendo Switch konsolunda oynanabilen oyunları Android cihazlarda oynamanızı sağlar. Bu emülatörü indirmek ücretsizdir, ancak özellikleri önceden test etmek isteyenler Erken Erişim versiyonunu satın alabilir. Yuzu’nun geliştirme süreci açık kaynaklıdır, tamamlanmış kaynak kodu ise GitHub sayfasında bulunabilir. Ancak emülatör, Android cihazlarda herkesin erişimine açık olduğundan, sorunlar ortaya çıkabilir.

Telefonlarda beklenen performansın ayrıntılı bir dökümü Yuzu web sitesinde yer almaktadır. En iyi Android oyun telefonlarının kullanıcıları, sorun yaşamaları beklenmemektedir. Ancak cihazın sıcaklığı konusunda endişe edenler için, Yuzu’nun internet sayfasında “öte yandan normal bir Samsung Galaxy S23, saniyeler içinde 90 ° C’ye tırmanan bir kaynama makinesidir” ifadesi yer almaktadır. Oyun telefonlarında, soğutma konusuna ayrıca önem verildiği için, daha güvenli bir deneyim vadetmelerine şaşırmamak gerekmektedir.

Nintendo Switch emülatörü, telefonda en az 8 GB RAM gerektiriyor. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gibi en yoğun Switch oyunları için ise 12 GB’a ihtiyaç duyuluyor. Yuzu emülatör, test edilen her oyunun ve bilinen sorunların bir listesini de sunuyor.

Sonuç olarak, Yuzu, Android kullanıcıları için Nintendo Switch’in zevkini çıkarmak açısından umut verici bir emülatördür. Ancak cihazın sıcaklığı konusunda dikkatli olunması gerektiği unutulmamalıdır. Ayrıca, telefonda yeterli miktarda RAM belleğinin bulunması, konsol oyunlarının keyfini çıkarmanız açısından önemlidir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler