Meta çalışanları haftada üç gün ofise gidecek

Meta çalışanları haftada üç gün ofise gidecek

ABONE OL
05 Haziran 2023, 10:32:35

Meta, Ofis Ortamında Çalışmayı Zorunlu Hale Getiriyor

Meta, çalışanlarının ofis ortamında çalışmayı zorunlu hale getiriyor. Engadget sitesine yapılan açıklamaya göre, kendisine ait bir masası olan personelin 5 Eylül’den itibaren haftada en az üç gün ofise gitmesi gerekiyor. Uzaktan çalışacak personel ise yine uzaktan çalışmaya devam edebilecek. Şirket, dağıtılmış çalışma konseptine bağlılığını sürdürüyor ve insanların evden ve ofisten çalışarak anlamlı bir etki yaratabileceğini belirtiyor. Bu yaklaşımın, işbirliği ve çalışma kültürünü iyileştirme çabalarının bir parçası olduğu vurgulanıyor.

Meta, 2020 yılında COVID-19 salgını nedeniyle uzaktan çalışma politikasını hayata geçirmişti. Ancak 2021 yılında, salgının farklı varyantlarının yayılmasının ardından ofislerini yeniden açmayı ertelemek zorunda kaldı. 2022 yılı başlarında, şirketin sözleşmeli çalışanları ofise dönüş koşullarını protesto etti.

Meta’nın ofis ortamında çalışmayı zorunlu hale getirmesi, Apple gibi diğer teknoloji devleri tarafından da benimsendi. Bazı şirketler, uzaktan çalışma seçeneğini cezbedici bir avantaj olarak sunarken, pandemi etkilerinin azalmasıyla birlikte hibrit bir yaklaşımı benimsemişlerdi.

Özetle, Meta, ofiste çalışmayı hem personelin işbirliği ve çalışma kültürünü geliştirme çabalarının bir parçası olarak hem de iş verimliliğini artırmak amacıyla zorunlu hale getiriyor. Bu yaklaşım, diğer teknoloji devleri tarafından da benimseniyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler