Watch Dogs oyunları ve ek içeriklerine indirim geldi

Watch Dogs oyunları ve ek içeriklerine indirim geldi

ABONE OL
05 Haziran 2023, 14:33:17

Watch Dogs Serisi İndirimde: Fırsat Kaçırmayın

Günümüzün çok sevilen oyun serilerinden biri olan Watch Dogs, çıkış yaptığı ilk andan beri GTA serisine rakip olarak görülmüştü. Ancak daha sonrasında farklı bir kulvara sahip olduğu anlaşıldı. Yine de açık dünya temalı, oynanışı güçlü ve grafikleri kaliteli olan bir oyun serisi olarak Watch Dogs, şu an Steam üzerinde büyük bir indirimle alıcıları bekliyor.

Watch Dogs oyununda %75 indirim

Watch Dogs serisine dahil olan tüm oyunlar büyük bir indirimde! Watch Dogs oyunu %75 indirimle 87,25 TL’ye düşmüş durumda. Watch Dogs 2’yi %85 indirimle 104,85 TL’ye, Watch Dogs Legion’u ise %85 oranında indirimle 47,25 TL’ye satın alabilirsiniz. Eğer daha önce Watch Dogs serisini oynamadıysanız, bu fırsatı kaçırmamalısınız.

İndirimler 8 Haziran akşamına kadar devam edecek

Bu indirimler, 8 Haziran akşamına kadar Steam üzerinde devam edecek. Oyunları uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz gibi, aynı zamanda ek içeriklere de uyguna sahip olabilirsiniz. Daha fazla Steam indirimi haberi için teknoloji platformumuzu takip edebilirsiniz.

Watch Dogs serisi, açık dünya temalı oyunları sevenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Steam üzerindeki indirimlerden faydalanarak bu oyunları çok daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler