Nothing Phone 2 için yeni haber

Nothing Phone 2 için yeni haber

ABONE OL
05 Haziran 2023, 14:35:56

Nothing Phone 2, Hindistan’da üretilecek

Carl Pei’nin kurduğu şirket Nothing, yakında yeni telefonu Nothing Phone 2’yi piyasaya sürüyor. İlk telefonu olan Nothing Phone 1’i Çin’de üreten şirket, Phone 2’nin üretimini Hindistan’da gerçekleştirecek. Yeni akıllı telefonun çevre dostu üretim süreci, geri dönüştürülmüş materyaller kullanılması ile sağlanacak. Her bir telefonun hedeflenen karbondioksit salınım miktarının 53,45 kilogram ile sınırlandırılması hedefleniyor. Bu miktarın, Phone 1’de kullandıkları miktarın 5 kilogram altında olacağı belirtiliyor.

Nothing Phone 2’nin özellikleri

Nothing nihai bir ürün olarak tanıttığı Nothing Phone 2’de, Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ve 4700 mAh pilli bir telefonda olması beklenen her şeyin olduğunu söylüyor. 6,7 inçlik ekranı da bilinen özellikler arasında yer alıyor. Şirket, yeni telefonu için en az üç yıl boyunca yazılım güncellemeleri sağlama sözü veriyor.

Nothing Phone 2’nin piyasaya çıkış tarihi

Nothing Phone 2, selefine kıyasla daha fazla yerde satışa sunulacak. Şirket, ABD pazarına da giriş yapacak. Resmi lansmanın temmuz ayında yapılması bekleniyor. Hem telefonun üretiminde geri dönüştürülmüş malzemeler kullanması hem de çevre dostu üretim süreci sunmasıyla hedef kitlenin ilgisini çekeceği kesin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler