watchOS 10 tanıtıldı, işte yeni özellikler

watchOS 10 tanıtıldı, işte yeni özellikler

ABONE OL
06 Haziran 2023, 04:49:39

Apple, WWDC 2023‘te resmi olarak görücüye çıkardığı watchOS 10 güncellemesiyle, Apple Watch kullanıcılarının bilgiye hızlıca erişebilmesini sağlayacak yenilikler sunuyor. Yepyeni bir yaklaşımla geliştirilen watchOS 10, yeniden tasarlanan uygulamalar sayesinde bilgiye hızla erişmesini ve yeni Akıllı Gruplama özelliğiyle ilgili araç takımlarını ihtiyaç duyduklarında görebilmesini mümkün kılıyor. Ayrıca bu özelliklere yeni ve eğlenceli saat kadranları eşlik ediyor.

Bisikletçiler, güç ölçerlere, hız ve kadans sensörlerine Bluetooth ile bağlanabiliyor ve yeni ölçümlere ve Antrenman Görünümlerine kavuşuyorlar. Yeni Pusula Ara Noktaları ve Harita özellikleri de doğa yürüyüşçülerine yardımcı oluyor. Farkındalık uygulaması zihin sağlığını destekleyici yeni araçlar sunuyor.

watchOS 10, yeniden tasarlanan uygulamalarıyla bir bakışta daha fazla bilgi sunuyor. İçeriklerde gezinmek ve bu içeriklere hızlıca erişmek için de yepyeni yollar sağlıyor. Hava Durumu, Borsa, Ev, Harita, Mesajlar ve Dünya Saati gibi Apple Watch uygulamaları şimdi Apple Watch ekranından daha fazla yararlanarak bir bakışta daha fazla bilgiye ulaştırıyor.

watchOS 10 iki yeni sanatsal ve eğlenceli saat kadranıyla geliyor: Palet ve Snoopy. Karakterler akrep ve yelkovanla etkileşime girip oynuyor, bölgedeki hava koşullarına tepki veriyor veya kullanıcı antrenman yaparken harekete geçiyor.

Apple Watch sensörlerinden ve bağlı güç ölçerlerden alınan verileri bir araya getiren yeni algoritmalar, Fonksiyonel Eşik Gücünü tahmin edebiliyor ve kişiye özel Güç Bölgelerini hesaplıyor. Yeni Yükseklik görünümü, rota hazırlarken altimetre verisini kullanarak kayıtlı ara noktaların üç boyutlu bir görüntüsünü sunuyor.

watchOS 10, Apple Watch kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Daha fazla bilgiye erişebilme ve kullanışlı özelliklerle birlikte yenilikçi saat kadranlarıyla Apple Watch deneyimini çok daha eğlenceli hale getiriyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler