ChatGPT iOS uygulamasına Siri desteği

ChatGPT iOS uygulamasına Siri desteği

ABONE OL
08 Haziran 2023, 15:34:14

Yapay zeka yazılımı ChatGPT’nin, OpenAI yeni özelliklerle daha da geliştirildi. ChatGPT iOS uygulamasına Siri ve Kestirmeler desteği eklenerek kullanımı daha da kolay hale getirildi. Artık kullanıcılar, ChatGPT kestirmeleri oluşturup farklı uygulamalar ve ChatGPT arasında iletişim kurabilirler. Kullanıcılar, ChatGPT’yi çalıştırmak veya kestirmeleri oluşturmak için Siri’yi de kullanabilirler.

ChatGPT iOS uygulaması, OpenAI’ın Whisper ses tanıma yazılımından faydalanarak sesli girdileri de algılayabilir. Yeni bir özellik olarak sürükle ve bırak özelliği de eklendi. Bu özellik, farklı iOS cihazları arasındaki entegrasyonu artırarak mesajları ChatGPT arayüzünden çekip diğer uygulamalara yerleştirmeyi mümkün kılmaktadır.

ChatGPT iOS uygulaması, iPad kullanıcılarına da ayrıcalık tanıyor. Uygulama artık tam ekranda kullanılabildiğinden, iPad sahipleri ChatGPT’yle daha iyi bir deneyim yaşayacaktır.

ChatGPT önümüzdeki günlerde Android uygulaması için de duyurulacak. Özetle, ChatGPT adım adım daha da geliştirilerek kullanımı kolaylaştırılmaktadır. Gözler, ChatGPT Android uygulaması için yapılan çalışmaların sonuçlarını merakla bekliyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler