Sony WF-1000XM5 hakkındaki sızıntılar tasarımsal değişiklikleri sergiliyor

Sony WF-1000XM5 hakkındaki sızıntılar tasarımsal değişiklikleri sergiliyor

ABONE OL
09 Haziran 2023, 09:42:33

Sony WF-1000XM5: Yeni Nesil Kulaklıklar için Önemli Tasarım Değişiklikleri

Sızmış bilgilere göre, Sony WF-1000XM5 ürünü için önemli tasarım değişiklikleri yapılmış. Bu yeni nesil üst düzey kulaklıkların siyah ve gümüş renk seçenekleri parlak kaplamaları ve şık, mat şarj kutusuyla kullanıcılara sunulacak.

Roland Quandt adlı kaynaktan sızan bilgilere göre, önceki nesil modellere göre daha küçük bir alanı kaplayacak yeni tomurcukların tasarımı önemli değişiklikler gösteriyor. Ancak henüz Sony WF-1000XM5’in teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi sızdırılmamış.

En İyi Kablosuz Kulaklıklar Her Yıl Güncellenmeyebilir

Sony WF-1000XM5’in lansmanı için henüz kesin bir tarih açıklanmadı. Ancak, en iyi kablosuz kulaklıkların her yıl yeni versiyonlarının çıkmadığını göz önünde bulundurmak önemlidir. Apple’ın AirPods Pro’su, 36 ay bekledikten sonra ikinci bir sürüm aldığı bilinmektedir. Samsung’un Galaxy Buds Pro’su için ise yaklaşık 18 ay beklenmiştir.

Teknoloji ile ilgili tüm gelişmeleri takip edebilmeniz için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler