The Witcher’ın 3. sezonu için yeni fragman

The Witcher’ın 3. sezonu için yeni fragman

ABONE OL
09 Haziran 2023, 15:53:14

Netflix’in popüler dizisi The Witcher’ın heyecanla beklenen üçüncü sezonu için geri sayım başladı. Dizinin üçüncü sezonunun fragmanı, Summer Game Fest etkinliğinde paylaşıldı. Kanlı savaşlar, korkutucu yaratıklar ve ateşli büyülerin yanı sıra sosyal konularda tuhaf olan Geralt yine izleyicilerin karşısında olacak. Dizinin yeni sezonunun ilk kısmı 29 Haziran’da yayınlanacakken, ikinci kısmı ise 27 Temmuz’da ekrana gelecek. Stranger Things’in dördüncü sezonunda benzer bir stratejinin uygulandığını hatırlatalım.

Netflix, The Witcher evrenini 2019’da yayınlanan birinci sezonundan itibaren genişletmeye devam etti. İlk sezonun ardından ikinci sezon, bir animasyon filmi ve başrolünü Michelle Yeoh’un üstlendiği bir yan hikaye dizisi izleyicilerle buluştu. Şimdi ise oldukça kapsamlı olan üçüncü sezon iki parça halinde yayınlanacak. Bu sezondan sonra Geralt rolünde Henry Cavill yerine Liam Hemsworth’ü göreceğimizi de belirtelim. Dizinin dördüncü sezonu için yapım sürecinin devam ettiğini, beşinci sezon onayını aldığını ise kısa bir süre önce açıklanmıştı.

The Witcher, oyun dünyasında büyük bir hayran kitlesine sahip olan aynı adlı kitaptan uyarlanmıştır. Üçüncü sezon heyecanıyla birlikte, dizinin hikayesi de oldukça merak konusu. İzleyiciler, Geralt’ın Yennefer ve Ciri ile karşılaşmasını, Elihal ve Philippa’nın hikayelerini ve dahası gibi pek çok konuyu merakla bekliyorlar. The Witcher üçüncü sezonu, popüler oyununun yanı sıra, Game of Thrones, Stranger Things gibi dizileri sevenlerin de keyifle izleyeceği bir yapım olacak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler