Star Wars Outlaws hakkında beklenen duyuru yapıldı

Star Wars Outlaws hakkında beklenen duyuru yapıldı

ABONE OL
12 Haziran 2023, 23:04:37

Ubisoft, geçmiş yıllarda yaptığı açıklamada Star Wars projesi üzerinde çalıştığını belirtmişti. Sonunda da yapılan bu çalışmaların meyvesi olarak piyasaya Star Wars Outlaws video oyunu sürülecek. Oyun, Xbox Games Showcase 2023 sırasında fragmanıyla birlikte duyuruldu. En dikkat çekici özelliklerinden biri de açık dünya temalı deneyim sunması. Böylelikle, ilk Star Wars video oyunu olarak ön plana çıkacağı düşünülüyor.

Star Wars Outlaws video oyunu, Episode 5 ve Episode 6 arasında geçecek. Kay adlı bir karakter oyunun merkezinde yer alacak. Outer Rim’de yeni bir hayata başlamak isteyen Kay, bölgenin tarihindeki en büyük soygunlardan birini yapmak için çaba gösterecek.

Oyunun çıkış tarihi henüz netlik kazanmamış olsa da, elde edilen bilgilere göre 2024 yılında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Star Wars Outlaws video oyununun, konsol ve bilgisayar platformları için hazırlandığı da bilgiler arasında yer alıyor.

Star Wars Outlaws video oyununun hayranları, açık dünya temalı deneyim sunan bir oyunla birlikte bu unutulmaz evrende yepyeni bir maceraya atılmak için sabırsızlanıyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler