Volkswagen Tiguan için yeni hibrit model geliyor

Volkswagen Tiguan için yeni hibrit model geliyor

ABONE OL
17 Haziran 2023, 13:11:13

Yeni Volkswagen Tiguan Hibrit Modeli Yol Katedebilecek

Volkswagen’in yeni elektrikli hibrit modeli, yakıt kullanımından mümkün olduğunca kaçınmak isteyenler için cazip bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Yeni nesil hibrit Tiguan, tamamen elektrikten güç alarak 100 kilometre yol katedebilme özelliği sunuyor. Bu, mevcut Tiguan eHybrid’in 50 kilometrelik elektrik menzilini ikiye katlıyor ve Toyota Prius Prime’ın 60 kilometrelik elektronik menziline de önemli bir fark atıyor. Araç sahipleri, sadece uzun yolculuklar için içten yanmalı motorun gücüne ihtiyaç duyacak.

Bu menzil artışında, yeni MQB platformu ve yeni elektrikli motorlar önemli bir rol oynuyor. Ayrıca, elektronik olarak kontrol edilebilen yeni süspansiyon sistemi daha iyi yol tutuş ve daha yüksek konfor sağlarken, hızlı alternatif akım şarjı ve doğru akım şarjı da mümkün kılıyor. Bu sayede Tiguan’ı gece veya bir dinlenme tesisinde şarj etmek daha pratik hale geliyor.

Yeni Tiguan’ın kabin içi teknolojisi de yenileniyor. Otomobilin bilgi ve eğlence sistemi artık 15 inçlik bir ekranda gösteriliyor. Kullanıcılar, kalabalık bir dijital araç topluluğuna erişebiliyor ve direksiyon üzerinden sürüş modları arasında geçiş yapabiliyorlar. Yeni Tiguan sadece çift kavramalı otomatik şanzımanla satışa sunulacak.

volkswagen tiguan

Yeni Tiguan Ne Zaman Çıkacak?

Yenilenen hibrit Volkswagen Tiguan, sonbaharda resmen tanıtılacak ve satışa sunulacak. Araç sahipleri için çekici bir seçenek olması bekleniyor, özellikle tamamen elektrikli bir model almayı düşünmeyenler için. 2024’te başlayacak olan Tiguan satışları, kullanıcılara geniş bir elektrikli menzil ve gelişmiş teknolojik özelliklerin birleştiği bir sürüş deneyimi sunacak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler