WhatsApp sanal gerçeklik başlıklarına geliyor

WhatsApp sanal gerçeklik başlıklarına geliyor

ABONE OL
19 Haziran 2023, 12:13:20

WhatsApp, Meta Quest ile Sanal Gerçeklik Entegrasyonunu Test Ediyor

WhatsApp Android uygulamasının en son beta sürümü, yakında kullanıcıların Meta’nın Quest serisi sanal gerçeklik başlıklarını kullanabileceği bir özellik sunacağının sinyallerini veriyor. Bu bilgi, WABetaInfo sitesinin ortaya çıkardığı bilgilere dayanıyor.

Meta şu anda kullanıcıların sanal gerçeklik başlıklarında WhatsApp hesaplarını kullanması için çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Quest 3 sanal gerçeklik başlığını duyuran şirket, bu başlığı Apple Vision Pro’ya karşı daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak konumlandırıyor.

WhatsApp kullanıcıları, uzun zamandır sanal gerçeklik başlıklarında entegrasyon özelliğini bekliyorlardı. Ancak daha önce yapılan denemeler sonuçsuz kalmıştı. Ancak son sızıntılar, Meta’nın bu özelliği hayata geçirmek için çalışmalara başladığını gösteriyor.

WhatsApp Meta'nın sanal gerçeklik başlıklarına geliyor 1

Henüz kesinleşmemiş birkaç detay bulunmakla birlikte, bu gelişmeyle ilgili olarak sanal gerçeklik başlıkları ile WhatsApp hesapları arasındaki bağlantının nasıl kurulacağı, uyumluluk bilgileri ve uçtan uca şifreleme gibi güvenlik önlemleri hala belirsizliğini koruyor.

WhatsApp, Diğer Özellikler Üzerinde de Çalışıyor

Meta Quest entegrasyonu henüz geliştirme aşamasında olduğu için WhatsApp’ı Meta Quest ile bağlamak henüz mümkün değil. Ancak yakın gelecekte bu özelliğin daha geniş kitlelere teste açılması bekleniyor. Bu arada, popüler iletişim servisi WhatsApp’ın video görüşmelerde ekran paylaşımı, yüksek kaliteli fotoğraf paylaşımı, yeni emoji klavyesi ve kişiselleştirme seçenekleri gibi diğer özellikler üzerinde çalıştığını da belirtmek gerekir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler