The Elder Scrolls V: Skyrim uzun yıllar sonra yeni bir rekor daha kırdı

The Elder Scrolls V: Skyrim uzun yıllar sonra yeni bir rekor daha kırdı

ABONE OL
19 Haziran 2023, 20:16:43

The Elder Scrolls V: Skyrim – Popüler Aksiyon Rol Oyunu

The Elder Scrolls serisinin beşinci oyunu olan Skyrim, 2011 yılında piyasaya sürüldü ve o günden bu yana büyük bir başarı elde etti. PC, PS3 ve XBOX 360 platformlarıyla başlayan yolculuğu, daha sonraki yıllarda yeni nesil konsollar ve platformlarla genişleyerek devam etti.

60 Milyon Satış Rakamıyla Rekor Kırdı!

Skyrim, piyasaya sürülmesinden uzun bir süre sonra bile etkileyici satış rakamları elde etmeyi başardı. Bethesda yöneticisi Todd Howard’ın Starfield tanıtım etkinliğinde paylaştığı bilgilere göre, Skyrim 60 milyondan fazla kopya satarak tüm zamanların en çok satan yedinci oyunu oldu. Bu müthiş başarı, diğer kült yapımlar arasında Minecraft ve GTA 5 gibi oyunların bile gerisinde kalmamıştır.

Skyrim’in başarısının arkasındaki önemli faktör, ayrıntılı bir dünya tasarımına sahip olması ve hala keşfedilmeyi bekleyen öğeleri barındırmasıdır. Oyuncular,defalarca kez oynamalarına rağmen hala yeni şeyler keşfetme heyecanını yaşayabilmektedir. Bu özelliğiyle Skyrim, oyun dünyasında önemli bir örnektir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler