Ghost of Tsushima’nın yönetmeninden açıklama

Ghost of Tsushima’nın yönetmeninden açıklama

ABONE OL
19 Haziran 2023, 22:20:21

Ghost of Tsushima Sinema Filmi Oluyor: İşte Detaylar

2020 yazında piyasaya sürülen Ghost of Tsushima, kısa sürede PlayStation kullanıcılarının favori oyunları arasına girmiş ve büyük ilgi görmüştü. Bu ilgi Sony’yi harekete geçirmiş ve şirket, oyunu beyaz perdeye uyarlamak için adım atacağını duyurmuştu. Filmin yönetmeni Chad Stahelski, hikayeyi genişletmek amacıyla filmin sonunda bir açık bırakmayı planladığını belirtti.

Ghost of Tsushima, ilk duyurulduğunda Stahelski’nin yönetmenliğinde olacağı açıklanmıştı. Senaryonun ise Takashi Doscher tarafından kaleme alınacağı 2022’de duyuruldu. Stahelski, filmin tamamen Japon oyuncularla Japonca çekileceğini vurgulamış ve Sony’nin bu kararı desteklediğini belirtmişti.

Stahelski’nin yaptığı bir röportajda oyunu öven yönetmen, “Elimizde müthiş bir malzeme olduğunu biliyoruz. Bu malzemeyi başka dizilere veya projelere de aktarabilecek şekilde kullanmanın yollarını arıyoruz” dedi. Filmin sadece bir film olmaktan öteye geçmesini istediğini belirten Stahelski, “Bu işten nasıl iki veya iki buçuk film çıkarabiliriz, bu konuya odaklanıyoruz. En önemli zorluk, tatmin edici bir iş çıkarmak ve bununla birlikte genişleme alanı yaratmaktır” şeklinde konuştu.

Ghost of Tsushima’nın Kurosawa Modu da Filmden Etkilenebilir

Filmin geliştirme sürecinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Stahelski, “karakter ve hikaye eklemeyi kaybetmek istemediğini” belirtti. Deneyimli yönetmen, Ghost of Tsushima’nın Kurosawa Modu’nun da filmin bir parçası olabileceğini ve film renk paletine uyum sağlanarak adapte edilebileceğini ifade etti.

Sonuç olarak, Ghost of Tsushima’nın sinema versiyonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Chad Stahelski’nin yönetmenliğinde ve Takashi Doscher’ın senaryosuyla beyaz perdeye uyarlanacak olan film, izleyicilere oyunun heyecanını ve atmosferini yeniden yaşatmayı hedefliyor. Film, oyunun hayranlarını ve yeni izleyicileri memnun etmek için genişleme alanı sağlayarak daha fazla hikaye ve karakteri içerecek. Ghost of Tsushima’nın sinema versiyonu için heyecan dorukta!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler