Vimeo AI destekli düzenleme araçları sunuyor

Vimeo AI destekli düzenleme araçları sunuyor

ABONE OL
20 Haziran 2023, 14:32:31

Vimeo, Yapay Zekâ Destekli Video Düzenleme Araçlarını Duyurdu

Vimeo, içerik yapımcılarına sunmak üzere yeni bir dizi yapay zekâ destekli araç duyurdu. Bu araçlar sayesinde videolarını düzenlemek isteyen kullanıcılar, işlerini daha kolay bir şekilde halledebilecekler. Video paylaşım platformu, yapay zekâ teknolojisiyle desteklenen üç yeni aracıyla dikkat çekiyor.

En kullanışlı araç, yazılı altyazıları düzenlemek için bir metin tabanlı video düzenleyicisi olarak öne çıkıyor. Bu araç sayesinde kullanıcılar, uzun sessizlikleri ve istenmeyen sesleri tek tıkla kaldırabilecekler. Ayrıca, dökümde belirli kelimeleri arayarak ve silerek istedikleri bölümleri kolayca çıkarabilecekler. Sosyal medya için kısa klipler oluşturmak isteyenler ise transkripti belirli bir kelime için arayabilir, vurgulayabilir ve sadece o bölümü saklayabilirler.

Vimeo, kullanıcılar tarafından yazılan bir metne, video uzunluğuna ve istenilen “tona” dayalı olarak bir komut dosyası oluşturabilen bir komut dosyası hazırlayıcı sunuyor. Bu özellik, OpenAI’nın GPT teknolojisiyle destekleniyor.

Son olarak, Vimeo’nun yeni araçlarından biri olan bir ekran üstü teleprompter, içerik üreticilerine yardımcı olacak. Bu teleprompter, kullanıcının belirlediği yazı tipi boyutuna ve hıza göre komut dosyalarını görüntüleyebilecek. Böylece içerik üreticileri, kamerayla göz temasını koruyarak senaryolarını takip edebilecekler.

Vimeo, yeni araçlarını temmuz ayında kullanıma sunacak. Bu araçlara erişmek için kullanıcılar, Standart veya Pro abonelik planlarına kaydolmalı ve aylık 77-117 TL arasında bir ücret ödemelidir. Vimeo, kullanıcıların bu yeni özellikleri denemeleri için 7 günlük bir test süreci sunacak.

Vimeo’nun yenilikçi araçları, içerik yapımcılarına videolarını düzenleme ve yayınlama süreçlerini büyük ölçüde kolaylaştıracak. Yüksek kaliteli videolar oluşturmak isteyen herkes için Vimeo’nun yeni araçları büyük bir avantaj sağlayacak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler