Sennheiser, ilk kulak içi işitme cihazlarını tanıttı: All-Day Clear Serisi

Sennheiser, ilk kulak içi işitme cihazlarını tanıttı: All-Day Clear Serisi

ABONE OL
20 Haziran 2023, 16:33:29

Sennheiser, kulaklık teknolojisinde öncü bir marka olarak bilinir. Şimdi, All-Day Clear ve All-Day Clear Slim adlı yeni işitme cihazları serisini tanıtıyor. Bu yeni seri, özellikle kişisel ses donanımlarına aşina olanlar için tasarlanmıştır ve kulaklık alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek bir yenilik sunmaktadır.

All-Day Clear serisi, Momentum True Wireless ve diğer Bluetooth kulaklıklar gibi bir şarj kutusu ile birlikte gelir. Cihazlar tek bir şarjla 16 saate kadar kullanılabilir ve şarj kutusu, pilin bitmesi endişesini ortadan kaldırır. Sennheiser, şarj süresi boyunca kesintisiz ve keyifli bir ses deneyimi sunabileceğini iddia etmektedir.

All-Day Clear işitme cihazları, sunduğu ses kalitesi konusunda da oldukça iddialıdır. Akıllı sahne algılama özelliği sayesinde, bu cihazlar çevrenizdeki sesleri ve özellikle konuşmaları, ses seviyesinize göre otomatik olarak optimize eder. Ayrıca, sadece beş dakika gibi kısa bir süre içinde mobil uygulama üzerinden işitme seviyenize göre sesi kişiselleştirme imkanı sunulmaktadır.

Sennheiser’ın yeni işitme cihazları, boyut ve fiyatlarıyla tercihleri belirleyecektir. All-Day Clear, standart modeliyle temmuz ayı ortasında 1.400 dolar fiyatla satışa sunulacakken, All-Day Clear Slim ise 1.500 dolar fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak. Ayrıca, profesyonel yardım almak isteyen kullanıcılar için In-Clinic Care Package de mevcut olacaktır.

Sennheiser’ın yeni işitme cihazlarının fiyatları, reçete ile satılan modellere göre daha uygun olacaktır. Bu da markanın kalite konusundaki ününe uygun bir performans ortaya koyması durumunda, ekstra maliyet kabul etmeyi haklı çıkarabileceği anlamına gelir.

Sonuç olarak, Sennheiser’ın işitme cihazı sektörüne girişi oldukça beklenen bir adımdır. 2021 yılında tüketici ses işini Sonova’ya satan marka, şimdi pro ürünlerine odaklanmayı hedeflerken, Sonova da genç bir kitleye ulaşma fırsatı bulmuştur. İki firma bu işbirliğiyle, All-Day Clear gibi ürünlerin her iki firmanın da uzmanlığından faydalanmasını sağlayabilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler