Asus Zenfone 10 resmi belgelerde görüldü

Asus Zenfone 10 resmi belgelerde görüldü

ABONE OL
22 Haziran 2023, 02:59:10

Asus Zenfone 10 Tanıtım Tarihi ve Özellikleri

Asus Zenfone 10, yakında resmi olarak duyurulacak. Tanıtıma sayılı günler kala, telefonla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor. Son haberlere göre, Zenfone 10 Wi-Fi Alliance sertifikasını aldı. Bu sertifika, telefonun kutusundan Android 13 işletim sistemiyle çıkacağını ve 2.4 GHz, 5 GHz ve 6 GHz bantlarını destekleyeceğini gösteriyor.

Zenfone 10’un gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden aldığı biliniyor. Ayrıca, kablosuz şarj desteği de sunuyor. Bunlarla birlikte, akıllı telefonun özellikleri hakkında daha fazla bilgiye sahibiz.

Zenfone 10 Renk Seçenekleri ve Ekran Özellikleri

Zenfone 10’un renk seçenekleri nedir? Kısa süre önce ortaya çıkan bilgilere göre, telefon kırmızı, yeşil, siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Yeni model, selefi gibi 5.9 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Ancak, ekranın parlaklık ve performans açısından daha üst seviyede olması bekleniyor.

Asus Zenfone 10 Tanıtım Tarihi

Asus Zenfone 10’un tanıtım tarihi 29 Haziran olarak belirlendi. Bu etkinlikte, telefonun ana kamerasında altı eksenli gimbal sabitleme özelliği olacağı da açıklandı. Tüm detayları öğrenmek için, 29 Haziran’daki tanıtım etkinliğini beklememiz gerekiyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler