Twitter Google Cloud ödemelerine tekrar başladı

Twitter Google Cloud ödemelerine tekrar başladı

ABONE OL
23 Haziran 2023, 05:21:03

Twitter Google Cloud ile Yeniden Anlaşma Yaparak Ödemeleri Gerçekleştiriyor
Bir süre önce Twitter, Google Cloud ile olan sözleşmesindeki ödemeleri geciktirmişti ancak Bloomberg’in haberine göre, şirket ödemeleri yaparak sözleşmenin yükümlülüklerine tekrar başlamış gibi görünüyor. Bu durum, Twitter’ın Google sunucularından hizmetlerini taşımak için aceleyle çalışmalara başlamasına neden olmuştu. Ancak şirket, yeni CEO’su Linda Yaccarino’nun önderliğinde ilişkilerini düzenlemeye ve daha geniş bir ortaklık için pazarlık yapmaya başlamış durumda.

Twitter ve Google Cloud arasındaki işbirliği, 2018 yılından bu yana devam ediyor. Habere göre, Twitter her yıl 200 ila 300 milyon dolar arasında bir miktar ödeme yapıyor. Ancak Elon Musk’ın maliyetleri düşürme hedefi doğrultusunda Google sözleşmesinin öncelikli bir konu olduğu ifade ediliyor. Musk’ın ödenmemiş faturalar için Google ile iletişime geçmek için uğraştığı ve bazı noktalarda SpaceX aracılığıyla teknoloji devine ulaşmaya çalıştığı iddia ediliyor.

Bu yeniden düzenlenmiş işbirliği, Twitter’ın hizmetlerini sürdürmek ve kullanıcıların erişimini engellememek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, reklam ve Google’ın Twitter’ın ücretli API’sini kullanma gibi konularda da daha geniş bir ortaklık için pazarlık yapıldığı belirtiliyor.

Sonuç olarak, Twitter Google Cloud ile arasında olan sorunları çözerek ödemeleri gerçekleştirmiş gibi görünüyor. Bu durum, şirketin hizmetlerini sorunsuz bir şekilde sürdürmesine ve Google ile daha geniş bir işbirliği yapma fırsatı yakalamasına olanak sağlayacaktır. Her iki şirketin de gelecekteki ortaklık potansiyeli oldukça fazla görünüyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler