Netflix HBO dizilerini yayınlayabilir – Teknoblog

Netflix HBO dizilerini yayınlayabilir – Teknoblog

ABONE OL
23 Haziran 2023, 07:23:55

HBO’nun işten çıkarmalar ve iptallerle sarsıldığı bir dönemde, Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav’ın hızlı gelir kaynaklarına yönelik bağlılığı oldukça güçlü görünüyor. Deadline’ın haberine göre, şirket, bazı orijinal HBO içeriklerini Netflix’e lisanslamayı planlıyor. Bu anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda, Netflix, HBO içeriklerinin yayıncısı olacak.

Deadline’ın kaynakları, eski HBO yönetiminin bu duruma karşı çıktığını ancak mali durumu düzeltmek için böyle bir hamlenin gerekliliğini belirttiği bildiriliyor. Ancak anlaşmanın hiçbir zaman gerçekleşmeme olasılığı da bulunuyor.

Netflix’te ilk olarak gösterime girecek HBO dizisinin, 2021 Aralık’ta final yapan Insecure olduğu söyleniyor. Diğer yapımların da listeye eklenebileceği ve Warner Bros. Discovery içeriklerinin Max platformunda da yayınlanacağı ifade ediliyor.

Birden fazla platformda bir dizi veya filmin yayınlanması olağan bir durum olmasa da, Avatar: Suyun Yolu gibi yapımlar hem Disney+ hem de Max platformunda izlenebiliyor. Warner Bros. daha önce de popüler yapımları The Wire ve The Sopranos’u Amazon Prime Video’ya lisanslamıştı. Ancak çevrimiçi içerik platformlarının yaygınlaşmasıyla birlikte içerik satışının yavaşladığı biliniyor.

Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav, şirketin bilançosunu daha fazla Max abonesi için feda etmeyeceklerini belirtmişti. Şirketin finans şefi de boşta bekleyen çok sayıda içerikleri olduğunu ifade etmişti.

Netflix’in HBO içeriklerini yayınlaması, Netflix aboneleri için sevindirici bir gelişme olacaktır. Ancak HBO’nun önemli yapımlarını bu anlaşmaya feda etmeyeceği tahmin edilebilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler