Alienware oyun bilgisayar ve ürünleri Türkiye’de

Alienware oyun bilgisayar ve ürünleri Türkiye’de

ABONE OL
24 Haziran 2023, 01:43:11

Dell, oyun severler için heyecan verici bir duyuru yaparak, Alienware oyun bilgisayarlarını ve aksesuarlarını Türkiye pazarına sunmaya başladı. Şirket, Alienware Aurora R15, Alienware M16 R1 RTX4070, Alienware M16 R1 RTX4060, Alienware M18 R1 RTX4060, Alienware AW401K RGB Gaming Klavye ve Alienware AW610M RGB Gaming Mouse gibi ürünleri Gaming.Gen.TR üzerinden kullanıcılarla buluşturuyor.

Alienware Aurora R15, yapılan iyileştirmeler sayesinde CPU sıcaklığını %5 oranında azaltarak %68 daha fazla güç sağlıyor. Hava akışı %19 oranında artırılırken, sıvı soğutmalı CPU sisteminde 240 mm ısı değiştirici bulunuyor. 13. nesil Intel Core işlemci ve Nvidia GeForce RTX 4080 ekran kartı ile donatılan Aurora R15, DLSS teknolojisini de destekliyor. Bu ürüne sahip olmak için en az 89.999 TL ödemeniz gerekiyor.

16 inç ekranlı Alienware M16 R1 dizüstü oyun bilgisayarı da yüksek performans sunuyor. 13. nesil Intel Core işlemci ve Nvidia GeForce RTX 40 serisi grafik kartlarıyla donatılan M16 R1, en zorlu oyunları bile sorunsuz bir şekilde oynayabilmenize imkan tanıyor. 240W Toplam Güç Performansı sayesinde darboğaza düşmeden hız aşırtmayı destekleyen bu dizüstü bilgisayarda Dolby Atmos desteği de bulunuyor. Alienware M16 R1’in fiyatları 63.999 TL’den başlıyor.

Türkiye’de satışa sunulan bir diğer Alienware ürünü ise M18 R1. 18 inçlik dizüstü oyun bilgisayarı, Nvidia DLSS 3 desteğiyle birlikte geliyor. Alienware Cryo-tech gelişmiş soğutma desteğine sahip olan bu dizüstü bilgisayarın başlangıç fiyatı ise 66.999 TL olarak belirlendi.

Alienware oyun fare ve klavyeleri de artık Türkiye’de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Alienware AW610M RGB Gaming mouse, kablosuz veya kablolu olarak kullanılabilen, performanstan ödün vermeden 1000Hz’lik bir hız sunan bir ürün olarak öne çıkıyor. Tek bir şarjla 350 saate kadar kullanım imkanı sunan bu oyun faresinin fiyatı 1.999 TL olarak belirlendi.

Alienware AW410K ise Cherry MX mekanik anahtarları, 100 milyon basım ömrü, N-key rollover ile anti-ghosting özelliği ve metal plaka gövdesi ile üstün bir oyun deneyimi vaat ediyor. Tümleşik USB geçişi sayesinde fare veya kulaklık arasında geçiş yapmadan klavyeyi kullanabilirsiniz. Alienware AW410K RGB için ise 3.099 TL ödemeniz gerekiyor.

Artık Alienware oyun bilgisayarları ve aksesuarları Gaming.Gen.TR üzerinden Türkiye’de satın alınabilir. Bu ürünler, oyun tutkunlarına üstün performans ve heyecan dolu bir deneyim sunmayı hedefliyor. Siz de Alienware’in kaliteli ürünleri ile oyun deneyiminizi yeni bir seviyeye taşıyabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler