iOS 17 Güncellemesi: Başlangıçta Eksik Olacak Özellikler

iOS 17 Güncellemesi: Başlangıçta Eksik Olacak Özellikler

ABONE OL
25 Haziran 2023, 20:23:16

Apple’ın iOS 17 işletim sistemi, Eylül ayında kullanıcılarla buluşacak ve bir dizi heyecan verici yenilik sunacak. Ancak, beklenen bazı özellikler başlangıç güncellemesinde eksik olacak. Bu yazıda, iOS 17’nin ilk sürümünde bulunmayacak bu özelliklere odaklanacağız.

Birinci Başlık: iOS 17’nin İlk Sürümünde Eksik Olacak Özellikler

Apple’ın resmi web sitesine göre, iOS 17’nin ilk sürümüne dahil edilmeyecek üç önemli özellik bulunuyor. İlk olarak, Journal uygulaması bu özelliklerden biridir. Journal uygulaması, iPhone kullanıcılarına hayatlarını takdir etmeleri ve anılarını korumaları konusunda yeni bir yol sunacak. Makine öğrenmesini kullanarak, Journal uygulaması anıları kaydetmeniz için size öneriler sunacak. Ancak, bu yeni uygulama yılın sonlarına doğru kullanıma sunulacak ve iOS 17 beta sürümünde bulunmayacak.

Geliştirilmiş AirDrop özellikleri de ilk sürümde eksik olacak özellikler arasında yer alıyor. iOS 17, NameDrop ile numaraların takas edilmesi ve cihazlar arasında içerik paylaşımını başlatma yeteneği gibi bir dizi AirDrop güncellemesini içeriyor. Ancak, bu yeni AirDrop özellikleri de yılın sonlarında kullanılabilir olacak ve iOS 17 beta sürümünde bulunmayacak.

Son olarak, Apple Music’te işbirlikçi çalma listeleri oluşturma özelliği iOS 17 ile gelecek olan bir diğer özelliktir. Apple Music, arkadaşlarınızı bir çalma listesine davet etmenizi sağlayacak ve şarkıları birlikte düzenlemenizi ve paylaşmanızı kolaylaştıracak. Ancak, bu özellik de ilk sürümde mevcut olmayacak ve “bu yılın sonlarında” kullanılabilir hale gelecektir.

Her ne kadar bu üç özellik iOS 17’nin ilk sürümünde yer almasa da, Apple’ın planlarını değiştirme olasılığı her zaman vardır. İlk beta sürümlerinde olduğumuz için, Apple’ın geri bildirimlere yanıt vermek, değişiklikler yapmak ve zaman çizelgelerini güncellemek için hala zamanı vardır. Bu yüzden, iOS 17’nin son sürümünde bu özelliklerin yer alıp almayacağını zaman gösterecektir.

İkinci Başlık: iOS 17’nin İlk Sürümünde Olmayan Özellikler

Apple’ın iOS 17 işletim sistemi, kullanıcılar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Ancak, ilk sürümde yer almayacak bazı özellikler olduğunu bilmek önemlidir. İşte iOS 17’nin ilk sürümünde eksik olacak özellikler:

1. Journal Uygulaması

Apple’ın en çok beklenen özelliklerinden biri olan Journal uygulaması, iOS 17’nin ilk sürümünde yer almayacak. Bu uygulama, iPhone kullanıcılarına hatırlamak isteyebileceğiniz anları kaydetme ve takdir etme konusunda yeni bir yol sunacak. Fotoğraflar, müzik, egzersizler gibi unsurlara dayanarak size anılarınızı kaydetmenizi öneren bir uygulama olarak tasarlanmıştır. Ancak, Journal uygulamasının kullanıma sunulması biraz daha zaman alacak ve iOS 17 beta sürümünde bulunmayacak.

2. Geliştirilmiş AirDrop Özellikleri

iOS 17, AirDrop kullanıcıları için bir dizi yeni özellik sunacak. NameDrop kullanarak numaraların takas edilmesi ve içerik paylaşımını başlatma yeteneği gibi geliştirmeler içerecek. Ancak, bu yeni AirDrop özellikleri de ilk sürümde yer almayacak. Yılın sonlarında kullanılabilir hale gelecek ve iOS 17 beta sürümünde bulunmayacak.

3. Apple Music İşbirlikçi Çalma Listeleri

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler