Mark Zuckerberg Elon Musk ile dövüşe hazır

Mark Zuckerberg Elon Musk ile dövüşe hazır

ABONE OL
26 Haziran 2023, 00:30:33

Twitter’ın sahibi Elon Musk, bir takipçisiyle yaptığı diyalogta esprili bir şekilde Meta’nın CEO’su olan Mark Zuckerberg ile bir kafes dövüşüne hazır olduğunu dile getirdi. Zuckerberg de bu paylaşıma hemen cevap verdi. Meta CEO’su, Musk’ın tweet’inin ekran görüntüsünü “bana konumu gönder” notuyla Instagram hikayesinde paylaştı. The Verge sitesi, Zuckerberg’in paylaşımının şaka olmadığını doğruladı. Meta sözcüsü Iska Saric, “Hikaye her şeyi doğruluyor” dedi. Musk ise bu paylaşıma “Vegas Octagon” şeklinde yanıt verdi.

Peki bu şakalaşma şeklinde başlayan atışma nasıl ortaya çıktı? Haberlere göre, Meta’nın Twitter’a rakip bir platform üzerinde çalıştığına dair söylentiler bir süredir dolaşıyordu. Bu süreçte Musk da Twitter üzerinden Zuckerberg’e biraz daha laf atmaya başladı.

Geçen hafta Meta’da yapılan bir toplantıda konuşan şirketin baş ürün sorumlusu Chris Cox’un “Twitter’ın akıllıca yönetilen bir sürümünü yapmak istiyoruz” sözleri, alkışlarla karşılandı. Aynı şekilde Zuckerberg de yaptığı bir podcast röportajında “Her zaman Twitter’ı 1 milyar kişinin kullanması gereken bir platform olarak görmüşümdür” dedi. Yani Meta’dan da Musk’ın bu atışmasına karşılık gelmişti.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg İddiasında Kim Daha İyi?

Musk ve Zuckerberg arasındaki dövüşün izlemek heyecan verici olacaktır. 51 yaşındaki Musk, fiziksel olarak Zuckerberg’den daha üstün görünüyor ve gençliğinde Güney Afrika’da “gerçek ve sert” sokak dövüşlerine katıldığını belirtiyor. 39 yaşındaki Zuckerberg ise zaten bazı Jiu-Jitsu turnuvalarını kazanan bir MMA dövüşçüsü. Ayrıca Meta CEO’su, kısa bir süre önce zorlu bir “Murph Challenge” antrenmanını da 40 dakikadan biraz daha kısa sürede tamamladığını açıklamıştı.

Kim kazanırsa kazansın, Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki dövüşü izlemek heyecan verici olacak. Bu dövüşün gerçekleşmesi pek mümkün olmasa da, olayların merakla takip edileceği kesin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler