iCloud+ Türkiye fiyatlarına zam geldi

iCloud+ Türkiye fiyatlarına zam geldi

ABONE OL
27 Haziran 2023, 23:13:04

Apple, Türkiye’de iCloud+ hizmeti için fiyatlarında yüzde 100 zam yaptığını duyurdu. Kullanıcılara bulut depolama hizmeti sunan ve farklı depolama seçenekleri sunan iCloud+, yeni zamla birlikte daha yüksek maliyetli hâle geliyor. Önceden 50 GB’lık paket 6,49 TL, 200 GB’lık paket 19,99 TL ve 2 TB’lık paket 64,99 TL fiyatlarıyla sunulan iCloud+ abonelikleri, artık 12,99 TL, 39,99 TL ve 129,99 TL karşılığında satın alınabilir. Apple, son zamla birlikte kullanıcılara bulut depolama hizmeti sunarken fiyatları da artırmış oldu.

Bu zamla birlikte Apple, en son 2018 sonlarında yaptığı zamdan birkaç yıl sonra iCloud+ hizmetine yeniden zam yapmış oldu. Apple, Türkiye’de sattığı donanım ürünlerine de bu ay içinde art arda fiyat artışları yapmasıyla gündeme gelmişti. WWDC 2023 konferansının ardından ürün fiyatlarını artıran Apple, onu takip eden üç gün içinde ikinci bir zam daha yapmıştı. Daha önce de ocak ve mayıs aylarında ürünlerine zam yapmış olan Apple, son yıllarda Türkiye’de meydana gelen ani kur artışlarından etkilenerek fiyatlarına sık sık zam yapmaktadır.

Son iki yıl içinde Türkiye’de meydana gelen ani kur artışları Apple’ın satışını yaptığı donanım ürünlerinin fiyatlarının artmasına neden olmuştur. 22 Haziran’dan sonra yeniden kurda görülen yükseliş, Apple ürünlerinin fiyatlarına da yansıyabilir. Apple, uzun süredir fiyatları aynı tuttuğu hizmet tarafında da iCloud+ paket fiyatlarında zam yaparak değişen ekonomik şartların etkisini yansıtmış oldu.

Bu zamla birlikte iCloud+ hizmetinin daha pahalı hâle gelmesi, kullanıcılar için bir dezavantaj olabilir. Ancak iCloud+ hizmeti yüksek kaliteli bulut depolama seçenekleri sunmasıyla da birçok kullanıcının tercihi olmaya devam etmektedir. Apple, ürün ve hizmetlerine yaptığı zamla birlikte Türk kullanıcıların bütçelerini daha dikkatli bir şekilde yönetmelerini gerektirmektedir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler