Moto G14 Telefonu TDRA Sertifikasına Kavuştu

Moto G14 Telefonu TDRA Sertifikasına Kavuştu

ABONE OL
28 Haziran 2023, 23:02:47

Motorola, telefon kategorisinde köklü bir markadır ve G14 adında yeni bir akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanmaktadır. Geçtiğimiz ay ABD’de Moto G Stylus’u tanıtan şirket, uygun fiyatlı bir model olan G14’ü de piyasaya sürmeye hazırlanmaktadır. Moto G14, TDRA sertifikasını alarak yakında piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. XT2341-4 model numarasıyla sertifikalandırılan telefon, Moto G13’ün halefi olarak bütçe dostu bir seçenek olacaktır.

Moto G13’e göre Moto G14’ün özellikleri ve fiyatı henüz tam olarak açıklanmasa da, Moto G13’ün 4GB RAM ve 64GB depolama için 9.499 ₹ (115$) ve 4GB RAM ve 128GB depolama için 9.999 ₹ (120$) fiyatla satıldığı bilinmektedir. Telefon, 6.5 inçlik orta delikli bir LCD ekranla birlikte gelmektedir ve 1600 x 720 piksel çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahiptir. MediaTek Helio G85 yonga seti tarafından desteklenmektedir.

Moto G14’ün yazılım tarafında da bazı özellikler vardır. Moto G13’ün Android 13 ile birlikte geldiği bilinmektedir ve Moto G14’ün de Android 13’ü başlatacağı tahmin edilmektedir. Ayrıca, telefonun Android 14 güncellemesini ve üç yıllık güvenlik güncellemelerini alacağı da belirtilmektedir.

Motorola’nın G serisi, kullanıcıların bütçelerine uygun fiyatlarla güçlü ve işlevsel telefonlar sunmaktadır. Moto G14’ün de bütçe dostu bir seçenek olarak karşımıza çıkacağı ve kullanıcıların beklentilerini karşılayacağı düşünülmektedir. Motorola, akıllı telefonunu piyasaya sürdüğü zaman müşterilerine yüksek performans ve kullanışlı özellikler sunacağının garantisini vermektedir.

Moto G14’ün resmi tanıtımı yapılmadan önce, telefonun özellikleri ve fiyatıyla ilgili daha fazla bilgi açıklanması beklenmektedir. Motorola’nın Moto G14 ile ilgili tanıtım etkinliklerine ve duyurularına göz kulak olmak, bu yeni model hakkında güncel bilgilere ulaşmanın en iyi yoludur.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler