Apple Vision Pro teslimatlarında hedef küçülttü

Apple Vision Pro teslimatlarında hedef küçülttü

ABONE OL
04 Temmuz 2023, 03:15:41

Apple Vision Pro: Rakiplerinin Taklit Etmekte Zorlanacağı 3 Önemli Özellik

Geçtiğimiz ay Apple, Vision Pro adını taşıyan ilk karma gerçeklik başlığını tanıttı. Ancak The Financial Times’ın haberine göre, şirket üretim ve teslimat hedeflerini revize etmek zorunda kaldı. Önceden 2024’e kadar 1 milyon Vision Pro üretmeyi hedefleyen Apple, bu sayıyı 400 bine düşürdü.

Apple’ın bu kararı, karma gerçeklik başlığının karmaşık tasarımından kaynaklanan üretim sorunları nedeniyle aldığı belirtiliyor. Ayrıca, daha uygun fiyatlı ikinci nesil bir model planının da bu sorundan etkilendiği bildiriliyor. Apple Vision Pro’nun üretimi Çinli şirket Luxshare tarafından gerçekleştiriliyor. Luxshare, Apple’ın diğer ürünleri için de üretim yapmaktadır.

İkinci Nesil Apple Vision Pro 2025’te Bekleniyordu

Apple’ın ikinci nesil karma gerçeklik başlığını 2025 yılında tanıtması bekleniyordu. Şirketin bu modele hem üst segment hem de uygun fiyatlı bir seçenek ekleyeceği tahmin ediliyordu. Ancak son haberler, Apple’ın yol haritasının tamamen değişebileceğine işaret ediyor.

Luxshare, Apple için uzun vadede her yıl 18 milyon karma gerçeklik başlığı üretmeyi hedefliyor. Bu da Luxshare’nin Apple ile olan işbirliğinin önemini gösteriyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler