Nothing Phone 2’nin tasarımına doğrulama geldi

Nothing Phone 2’nin tasarımına doğrulama geldi

ABONE OL
05 Temmuz 2023, 03:30:19

Nothing Phone 2: Gerçek 11 Temmuz’da Karşımızda Olacak

Nothing Phone 2, resmi duyurusuna bir hafta kala arka panel tasarımı ve renk seçeneklerini gösteren bir paylaşım ile dikkat çekti. Beyaz ve gri renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan akıllı telefon, selefiyle benzer bir tasarıma sahip olsa da, Glyph arayüzünde bazı yenilikler sunuyor.
Nothing Phone 2’nin Arka Panel Tasarımı

Nothing Phone 2’nin arka panel tasarımı, popüler YouTube kanalı MKBHD tarafından mercek altına alındı. Telefonun üst ve arka kenarlarının çerçeveye doğru kavis yapması, Phone 2’nin selefinden ayrılan yerlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ayrıca, Phone 2’de 11 segmentli LED şerit bulunuyor. Bu sayı, Phone 1’in beş segmentli LED şeridinden daha fazla. Güncellenen Glyph arayüzünde ise LED aydınlatma bölgelerinin sayısı 12’den 33’e çıkarıldı, böylece kullanıcılar LED ışıklarını daha fazla kontrol edebilecekler.

Nothing Phone 2, Yenilenen Arayüzüyle Daha Fazla Kontrol Sağlıyor

Nothing Phone 2, Glyph arayüzü üzerinden ses yüksekliğini görmek ve kontrol etmek, zamanlayıcıyı kullanarak kalan süreyi görüntülemek gibi özellikleri sunuyor. Ayrıca, telefonun sağ üst köşesinde bulunan LED ışığı, belli uygulamaların bildirimlerini göstermek için kullanılabiliyor ve bildirim okunana kadar yanmaya devam ediyor.

Ayrıca, üçüncü taraf uygulamalar da Nothing Phone 2’nin yenilenen Glyph arayüzünü kullanarak daha fazla kontrol imkanına erişebilecekler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler